Пак проблем с тдс - може би стартер?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Пак проблем с тдс - може би стартер?
Здравейте!С тоя тдс проблем след проблем
Все още не съм отстранил проблем с теча на нафта, но този мисля, че няма свързано с него.Та проблема е, че от време на време когато се опитам да запаля колата(топла) стартеса върти мнооого бавно все едно е изтощен акумулатора.По таблото светва всичко радиото свирии и т.н. акумулатора е нов.Това ми се случва за втори път.Вчера и днес.След като я бутнем да запали след това няма и помен от проблема.Четките на стартеса са сменени преди около 8-9 месеца.Благодаря ви предварително

Все още не съм отстранил проблем с теча на нафта, но този мисля, че няма свързано с него.Та проблема е, че от време на време когато се опитам да запаля колата(топла) стартеса върти мнооого бавно все едно е изтощен акумулатора.По таблото светва всичко радиото свирии и т.н. акумулатора е нов.Това ми се случва за втори път.Вчера и днес.След като я бутнем да запали след това няма и помен от проблема.Четките на стартеса са сменени преди около 8-9 месеца.Благодаря ви предварително

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Пак проблем с тдс - може би стартер?
Виж за лоша връзка както при клемите на акумулатора, така и около стартера. Ако всичко е наред май ще трябва да го сваляш пак за оглед и ревизия.
- Tsaneff
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 TOURING 3.0D
Re: Пак проблем с тдс - може би стартер?
На мен ми мирише на износени втулки, по принцип трябва да ги има като ремонтен комплект, другият вариант е при стругар и третият е ясен 

3 мнения
• Страница 1 от 1