Мотаж на angel eyes за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Мотаж на angel eyes за е36
Здравейте искам да си монтирам ангел еъес на бмвто и искам да разбера кой монтира не ми трябва да ми се казва,че е много лесно за монтаж а да ми кажете сервиз където мога да отидат в София.Мерси предварително.
Re: Мотаж на angel eyes за е36
Щом си решил да не го правиш ти, по-добре намери някой колега, който го е правил и знае закакво става на въпрос. Не се занимавай с тея сервизи (освен ако не говорим за сервис на някой колега от форума) 

Щом държиш да си платиш, по-добре парите ги дай на някой да те разубеди да не ги слагаш. По добре ще е 

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Виж в темата със сервизите и платените обяви. Има колега,който рециклира фарове и прави тази услуга, гледам има доволни клиенти.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Обикновенно при покупка на ангелските очи от даден магазин върви и монтажа.Поне при мен така стана.Купих си комплекта от магазин в Дупница и монтажа беше безплатен.Момчето монтира angle eyes много добре.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
За тея овнешки очи, където си дал 60лв за покупка, ще ти искат 40-50лв за монтажа в някой сервиз. Не си струва според мен. Слагат се за няколко часа. Ако вадиш повече от 40лв за 3 часа, дай си я, няма проблем 

Един приятел сега ще взима нови фарове, ще прехвърляме angel eyesa и ще направим един снимков материал. Може да е от ползна на колегата и или на други като него.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Dpy написа:Щом държиш да си платиш, по-добре парите ги дай на някой да те разубеди да не ги слагаш. По добре ще е
Засегнат съм

Да не е off: пиши на Civic. Мисля, че може да ти помогне

- u`F`o
- ентусиаст
-
No0k написа:Един приятел сега ще взима нови фарове, ще прехвърляме angel eyesa и ще направим един снимков материал. Може да е от ползна на колегата и или на други като него.
То вече има такава тема във форума. На английски е, обаче е перфектно описана. Тези дни я намерих с angel eyes в търсачката...
- dennistd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв
http://bumer-bg.com/contact.html Тук знам, че правеха и монтаж на ангелски очи. (не е реклама, просто ми ги препоръчаха) Иначе монтажа не е страшен и ако имаш един следобед, които да отделиш, бих те посъветвал да се занимаеш сам. Не се изискват никви специални умения и знания, както и специални инструменти.
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Овнешките ,който и да го прави нема значение (мойте даже съм ги изключил от бая време и просто си седят вътре
) , но бая по-съществената операция е да се изчисти хубаво фара при свалянето ,особено ако е прожекторен
Щот е36-ци с рингове под път и над път ,ама такива с чисти фарове 1 на 100 ....

Щот е36-ци с рингове под път и над път ,ама такива с чисти фарове 1 на 100 ....

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Значи намерих един колега за 20 кинта ще ми го сложи честно казано предпочитам да му дам 20 лева и да знам,че ще стане като хората 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Това, че ще дадеш 20лв на някого, да направи нещо вместо теб... съвсем не означава, че ще стане, като хората.
Първо се убеди, че човека знае какво прави и го е правил поне веднъж преди това,
Първо се убеди, че човека знае какво прави и го е правил поне веднъж преди това,
Заглавие: Мотаж на angel eyes за е36
И аз малко като се поразрових намерих предостатъчно информация за поставянето им. Даже и клипове има.
u`F`o написа:No0k написа:Един приятел сега ще взима нови фарове, ще прехвърляме angel eyesa и ще направим един снимков материал. Може да е от ползна на колегата и или на други като него.
То вече има такава тема във форума. На английски е, обаче е перфектно описана. Тези дни я намерих с angel eyes в търсачката...
И аз малко като се поразрових намерих предостатъчно информация за поставянето им. Даже и клипове има.
- u`F`o
- ентусиаст
-
No0k написа:Заглавие: Мотаж на angel eyes за е36u`F`o написа:No0k написа:Един приятел сега ще взима нови фарове, ще прехвърляме angel eyesa и ще направим един снимков материал. Може да е от ползна на колегата и или на други като него.
Страх ейнджъл пази...

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2