Проблем на бмв 325тдс 1997г при подаване на газ[умната дюза]
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ivanku4eto
- Потребител
-
Проблем на бмв 325тдс 1997г при подаване на газ[умната дюза]
Проблема ми е следният днес като се прибирах от работа на 1 ва предавка ускорих колата и на таблото ми светна лампата за умната дюза и за момент докато тя не огасна колата нямаше никаква сила за ускорение,след като огасна колата се истреля нормално както преди искам да знам вашето мнение за този проблем дали дюзата е за смяна или при копуването на въпросната дюза не съм си купил дюза за бмв 325Тд Мерси предварително.. 

Re: Проблем на бмв 325тдс 1997г при подаване на газ[умната д
Имахме същия проблем със светенето на умната дюза, също така и оборотите много падаха и забиваше муцуната при превкл. на следваща предавка. Осещаше се м/у 1ва и 2ра. (при каране до 2000 обр)
При празен ход, като подадеш малко газ и оборотите падаха под 500 и пак се вдигаха
Оказа се плочката на помпата.
Не вярвам да е проблем, че примерно дюзата е от 325тд, 325тдс сме го карали и с дюза от 318тдс и нямаше никакви проблеми, но винаги има едно "но".
В твоя случай, може и дюзата да е проблемна. Това, горе написаното в случай, че имаш същите симптоми, а и си сигурен, че дюзата ти работи както трябва.
При празен ход, като подадеш малко газ и оборотите падаха под 500 и пак се вдигаха
Оказа се плочката на помпата.
Не вярвам да е проблем, че примерно дюзата е от 325тд, 325тдс сме го карали и с дюза от 318тдс и нямаше никакви проблеми, но винаги има едно "но".
В твоя случай, може и дюзата да е проблемна. Това, горе написаното в случай, че имаш същите симптоми, а и си сигурен, че дюзата ти работи както трябва.
- ivanku4eto
- Потребител
-
Re: Проблем на бмв 325тдс 1997г при подаване на газ[умната д
Мерси колега прочетох отговора ти ще проверя плочката на помпата 

3 мнения
• Страница 1 от 1