Губя антифриз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Губя антифриз
Здравейте извинявам се за новата тема ама в другите не ми излизат мненията. Та проблема ми е ч е губя много бързо антифриз значи стелката на шофьорското място е мокра теча идва точно под педалите
може ли да е някъде от маркучите или ми е пукнат радиатора на парното и четох за някакви О-пръстените какви са те.? И колата ми трябва затова свързах маркучите по този начин проблем ли е да се кара така ?Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Губя антифриз
Това с шунтирането не е проблем,стига другите маркучи да са вързани така,че да си циркулира антифриза в системата.Най вероятно да ти се е спукал радиатора.О пръстените се намират точно на самото радиаторче,а от него излизат тези тръби дето си ги шунтирал,те са дълги/тръбите/ към 20-25см.Лошото но преодолимо е,че таблото се разглобва не толкова трудно,но мисля,че и целия кюп за парното се вади та да свалиш въпросното радиаторче.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Ами ако налея от тия добавки, че май и водния радиатор е пукнат дали може да се оправи радиатора на парното от тая добавка? 

Той може да спре да тече ама може и да ти създаде други проблеми. Тия добавки са нож с две остриета. 

4 мнения
• Страница 1 от 1