стъклопластови елементи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320 I
Мечтае да кара: E36 M3
Детайли за колата: иска малко ремонтче :)

стъклопластови елементи

Мнение от satanasko » 03 Ное 2012, 15:13

здравеите колеги бих искал дави попитам дали някои от вас знае каде мога даси направя стъклопластови елементи за моето е36 (калници врати багажник капак) защото нямам финансова възможност за карбон благодаряви предварително

Потребител
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: e36 coupe 2.8 megasquirt

Re: стъклопластови елементи

Мнение от brooklyn » 24 Ное 2012, 22:15

имаше едно момче в сливен което ги правеше , напиши е36 стъклопласт в гугала и мисля че трябва да ти излезе обявата му той прави брони и лип спойлери за всички бмв-та

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Ное 2012, 0:04

Брони всеки втори прави. Капак сигурно може да се намери читав ама багажник и врати не мисля, че някой тук може да направи нещо сносно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Мнение от Angelov91 » 25 Ное 2012, 1:23

Добре ,защо се питам аз цялата кола да е от стъклопласт с една дума ... с цел улекотяване ли?! части има на килограм в форума и са сигурно на цената на стъклопласта.. Извинявам се за офтопика
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от No0k » 25 Ное 2012, 1:26

Със сигурност ще играят килограмите тук. А иначе много малко са читавите елементи от стъклопласт - made in bg, но все пак се намират.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 25 Ное 2012, 1:56

Ако има реален интерес колеги за такъв тип части догодина ще направя и на събора надявам се(живот и здраве) може да го обсъдиме дали да направим масово производство на врати,калници капаци от смула(стъклопласт)

Потребител
Аватар

Мнение от satanasko » 26 Ное 2012, 18:09

Angelov91 написа:Добре ,защо се питам аз цялата кола да е от стъклопласт с една дума ... с цел улекотяване ли?! части има на килограм в форума и са сигурно на цената на стъклопласта.. Извинявам се за офтопика

ами целта е олекотяване все още несам толкова богат даси порачам карбонови части

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 27 Ное 2012, 0:46

Metzeler написа:Ако има реален интерес колеги за такъв тип части догодина ще направя и на събора надявам се(живот и здраве) може да го обсъдиме дали да направим масово производство на врати,калници капаци от смула(стъклопласт)

Братме и аз изкам еуементи от смула :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 27 Ное 2012, 0:54

Ba4oIlia написа:
Metzeler написа:Ако има реален интерес колеги за такъв тип части догодина ще направя и на събора надявам се(живот и здраве) може да го обсъдиме дали да направим масово производство на врати,калници капаци от смула(стъклопласт)

аз догодина ще започвам да правя такива за мойта кошница и ще гледам да са 1 към 1 с оригинала на вид и да няма усуквания та ако се получат както трябва може да се измисли нещо по серийно до тогава мога да ти кажа 1-2 фирми.. в софия имаше неква Девил тунинг тука в Пловдив кадето съм аз не ти препоръчвам никоя.. уж Валспорт са по-така ама и тяхни ла*на видях доста напоследък и има 1 пич дето уж добър бил,но ще видя тези дни ако успея да мина да ти дам координати

Потребител
Аватар

Мнение от satanasko » 27 Ное 2012, 1:42

Metzeler написа:
Ba4oIlia написа:

аз догодина ще започвам да правя такива за мойта кошница и ще гледам да са 1 към 1 с оригинала на вид и да няма усуквания та ако се получат както трябва може да се измисли нещо по серийно до тогава мога да ти кажа 1-2 фирми.. в софия имаше неква Девил тунинг тука в Пловдив кадето съм аз не ти препоръчвам никоя.. уж Валспорт са по-така ама и тяхни ла*на видях доста напоследък и има 1 пич дето уж добър бил,но ще видя тези дни ако успея да мина да ти дам координати

ще чакаме развитие със снимков материал

Назад към E36