моля акъл за лепило.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
моля акъл за лепило.
Здравейте колеги,
мъчи ме нещо за което не мога да се сетя.имам дебитомер (е36 М43Б16) на който пистата отвътре е на места напълно износена чак до керамиката.трябва ми такава графитна паста или искам да си направя такава.мисля да смеля малко графит на прах и да го смеся с някакво лепило дето ще засъхне като кварц.някави идеи? 4ти дебитомер си замина.не мога за нов да отделя средства.
дайте заедно да го решим този проблем завинаги.
мъчи ме нещо за което не мога да се сетя.имам дебитомер (е36 М43Б16) на който пистата отвътре е на места напълно износена чак до керамиката.трябва ми такава графитна паста или искам да си направя такава.мисля да смеля малко графит на прах и да го смеся с някакво лепило дето ще засъхне като кварц.някави идеи? 4ти дебитомер си замина.не мога за нов да отделя средства.
дайте заедно да го решим този проблем завинаги.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re: моля акъл за лепило.
Течен метал от тези дето се смесват? 

- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Re: моля акъл за лепило.
Работата не е толкова проста, и ако е износена основата ,не става с лепило или някакви там пасти.Ремонтирал съм на едно Ауди ,но там съпротивителната пътечка беше широка,а контактните пъпки/мисля 3бр./ с малка площ,което позволяваше да се изкриви леко пластината,за да може пъпките да започнат да се движат по здраво място.На БМВ не знам как е и дали има такава възможност,но ако не стане така не си губи времето,а сменяй с друг.
3 мнения
• Страница 1 от 1