проблем клаксон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- tsvetigster
- кандидат ентусиаст
-
проблем клаксон
колеги дайте идеи,днес натискам клаксона и
неще да се обади,гледах бушоните не видях да има изгорял свалих бега и гледам/ ама назнам кво да гледам/благодаря предварително

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: проблем клаксон
Лампата на бега свети ли. Ако свети с насочи към лентов кабел, ако ли не провери тромбите.
- tsvetigster
- кандидат ентусиаст
-
Лятото свалях волана,трябваше да сваля патронника на запалването,в процес на зглабане по инерция дадох на контакт за да си запала цигара и познай какво стана.Значи бега свети от лятото не сам ходил да изтрия грешката.Какво да гледам по лентовия кабел.
- Seraph
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: M5 F10
- Детайли за колата: '03 Пълен ел. пакет, ел. огледала, двузонов климатроник, черен полу-кожен салон, подгряване на седалките, заден парктроник, мултифункционален волан.
Отвори капачето на бушоните и накарай някой да натиска клаксона през това време. Ако чуваш пук-пук (че дава контакт и бушоните работят), значи най-вероятно са тромбите - при мен изгоряха. 

You have to let it all go. Fear...doubt and disbelief.
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
Free your mind.
http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I
- tsvetigster
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, откачих буксата на клаксона, подадох директен ток от акумолатора - тромбите свирят. Буксата от тромбата я пробвах с лампа, но не свети. Свалих бега. От лентовия кабел излизат два кабела - единия за бега, а другия според мен е за тромбата. В него няма ток. МОЛЯ, някой да ми каже, кой е бушона за тромбата! Само него не знам къде се намира. /Ако бушонът е наред, трябва да сменя лентовия кабел ли, или какво друго да направя?/
5 мнения
• Страница 1 от 1