325tds прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- djogo
- Потребител
-
- Кара: bmw e46 320D
- Мечтае да кара: m-power
325tds прекъсва
Здр колеги имам един въпрос надявам се някои да може да ми помогне,карам 325tds и имам един проблем измих си мотора и започна да ми прекъсва и немога да разбера от какво стана ако някои знае защо ще съм много благодарен да ми каже благодаря предварително 

Re: 325tds прекъсва
Кога ти прекъсва: на место, на гас, по енерция?
Колега може да е от много неща. Провери дали не дърпа въздух от някъде. Виж дали има балончета на прозрачната трабичка след филтъра. Изкарай буксата на умната дюза и ю я пръсни с контактен спрей.
Колега може да е от много неща. Провери дали не дърпа въздух от някъде. Виж дали има балончета на прозрачната трабичка след филтъра. Изкарай буксата на умната дюза и ю я пръсни с контактен спрей.
Re: 325tds прекъсва
Умна дюза. Доста оплаквания от нея точно след измиване на двигателя затова си има и тема как да се мие той без поражения ама няй-вероятно е прекъснато кабелчето й . Лампа на таблото светва ли кат прекъсва . Други възможности датчик колянов вал , вадиш букса и със спрей за контакти пръскаш или буксичката на авансатора ( на гнп се намира ) или голямата букса от гнп към компа , всички те по описаната процедура със спрея.
3 мнения
• Страница 1 от 1