Проблем серво или друго.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Проблем серво или друго.
Здравейте колеги, прегледах всички теми свързани със сервото на колата, но не намерих евентуално ако е от там проблема, има ли нещо което да ми помогнете как се сваля сервото, ако може някой на кратко да обясни, каква е процедурата. Колата е Е36 316i седан 1997 год. Сменени са предни дискове и накладки, задни накладки и барабани преди около месец. Когато натискам спирачката се чува въздух който излиза от някъде, системата е объзвъздушена, смятам, че не е помпата, при нормално натискане, не продължава да потъва, когато работи двигателя, сутрин педала е мек, ако напомпам се втвърдява, но този въздух, който излиза от някъде ми се струва, че от самото серво за това искам да го сваля, прегледал съм и маркуча към него, за това си мисля, че е мембраната, ако някой е правил процедурата и може да ми помогне. ще съм благодарен.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: Проблем серво или друго.
1.Влизаш в колата и ще видиш как е захванато отвътре за купето с 4 гаики ако не се лъжа.. и го разкачаш от педала на спирачката
2.Откачаш казанчето на помпата и тръбите от абс-а после вадиш маркуча от мотора
3.Разчистваш си място в коша да може да го издърпаш което значи да поразвиеш малко видиики на бушонното табло
4.Излизаш вън и вадиш сервото
и Успех!
2.Откачаш казанчето на помпата и тръбите от абс-а после вадиш маркуча от мотора
3.Разчистваш си място в коша да може да го издърпаш което значи да поразвиеш малко видиики на бушонното табло
4.Излизаш вън и вадиш сервото
и Успех!
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
това дето помпиш и след това се втвърдява не е добре...може да е от не добре регулирани задни накладки
иначе за сервото демонтираш спирачната помпа,от вътре в купето зад педалите трябва да има 4 гайки,
които държат сервото и си готов
иначе за сервото демонтираш спирачната помпа,от вътре в купето зад педалите трябва да има 4 гайки,
които държат сервото и си готов
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Благодаря за отговорите колеги (педала се втвърдява само когато е изключен двигателя, което мисля, че е нормално ) искам само да Ви попитам, самото серво, за мембраната за да я видя лесно ли се разглобява.
4 мнения
• Страница 1 от 1