Въпрос - Помпа - съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Въпрос - Помпа - съединител
Колеги имам малък проблем одеве се качвам и гледам съединителя пак пропаднал за 2-ри път 1 -вия видях от какво е и долях спирачна течност обезвъздуших го и нямаше проблем до днес. Пак същата работа обаче имаше петно точно между скоростите и двигателя до колкото разбрах там се намирало някъде помпата така ли ?! Казаха ми че някакви гумички се сменяли или нещо подобно щото от тях сълзяло и губя течност . Открил ли съм проблема . дали ми е заминала помпата или са въпросните гумички

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Въпрос - Помпа - съединител
Отстрани на скоростната кутия е така наречената долна помпа. Не знам какви гумички и се сменят, ама тя струва 50-ина лв. мисля, и е безмислено да се занимаваш да я правиш. Купуваш си нова и докато я имаш колата забравяш за проблема.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
аз лично съм си сменял гумичките на спирачната помпа а по точно двете които се намират отдолу на пластмасовото казанче където се налива спирачната течност , но не съм имал такъв пр. да ми потъне педала на съединителя
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Може да е този маркуч който е като спирачните маркучи свързва купето и кутията един вуд мека връзка, погледни просто . Ако ти е пък долната помпа една нова 40 лева италианска сменяш и забравяш.
За милиони-няма закони.
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
daka1972 написа:аз лично съм си сменял гумичките на спирачната помпа а по точно двете които се намират отдолу на пластмасовото казанче където се налива спирачната течност , но не съм имал такъв пр. да ми потъне педала на съединителя
Колега на мен ми е потънал щото губи течност нали е хидравличен до колкото знам . И точно от долу капе малко , по малко

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Angelov91 написа:daka1972 написа:аз лично съм си сменял гумичките на спирачната помпа а по точно двете които се намират отдолу на пластмасовото казанче където се налива спирачната течност , но не съм имал такъв пр. да ми потъне педала на съединителя
Колега на мен ми е потънал щото губи течност нали е хидравличен до колкото знам . И точно от долу капе малко , по малко
Ако в действителност проблема са те , най честата причина да се скъсат или да се размести самото казанче е / са майсторите , защото въпросното е много удобно да си сложиш лакетчито и да си ровиш по текущият ремонт
п.п. провери дали просто не е разместено
6 мнения
• Страница 1 от 1