Запитване м42 !?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- e30_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
Запитване м42 !?!
Здравейте, колеги,
Наскоро си продадох 28-цата и си закупих м42... поради ред причини. Та... въпросът е следният:
на 28-цата и сложих маховик от м20 6.3кг. Бях доста доволен и единственият минус, който имаше е че на висока предавка с по-ниска скорост имаше неприятна вибрация(но поносима). Тъй като много колеги пишат за + и - искам да попитам тези от вас които имат сигурен опит или убеждения за това дали при м42 няма да се появят фрапиращите минуси като : силен шум при работа на място, много газ при потегляне и тн., защото мисля пак да се захвана със същият филм..
Благодаря предварително

Наскоро си продадох 28-цата и си закупих м42... поради ред причини. Та... въпросът е следният:

на 28-цата и сложих маховик от м20 6.3кг. Бях доста доволен и единственият минус, който имаше е че на висока предавка с по-ниска скорост имаше неприятна вибрация(но поносима). Тъй като много колеги пишат за + и - искам да попитам тези от вас които имат сигурен опит или убеждения за това дали при м42 няма да се появят фрапиращите минуси като : силен шум при работа на място, много газ при потегляне и тн., защото мисля пак да се захвана със същият филм..

Благодаря предварително

- e30_
- кандидат ентусиаст
-
Re: Запитване м42 !?!
Махай големия маховик и слагай този от м20-ката.На моята ис-ка съм със маховик,който тежи 3кг и минуси няма 

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Запитване м42 !?!
e30_ написа:искам да попитам тези от вас които имат сигурен опит или убеждения за това дали при м42 няма да се появят фрапиращите минуси като : силен шум при работа на място, много газ при потегляне и тн., защото мисля пак да се захвана със същият филм..
Както писах в една друга тема наскоро, аз съм с маховик и съединител от м10б18. Негативни ефекти: тракане на първичния вал на скоростната кутия (която е на 4-500 хиляди

- e30_
- кандидат ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1