Е36 Гасне в движение. БМВ 318 ис 92г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- toni_toni
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
Е36 Гасне в движение. БМВ 318 ис 92г.
Здравейте,
Снощи като се прибирах на магистралата както си карах с 140 към 21.30 чеса изгасна колата.
Оборотомера заби на 0 фаровете изчезнаха остана само на габарити, веднага минах в дясната лента и спрях.
Пробвах да запаля, като върнах ключа в начална позиция и всичко си дойде, колата запали фарове си имаше всичко беше точно.
Само да отбележа, че генератора маи му вият лагери ама иначе си зарежда 14,2 волта. Аз си мисля че проблема може да е с контактния ключ. Ако някои има някаква идея моля да ми я сподели, понеже е неприятно усещането от случката като е тъмно.
Благодаря за вниманието.
Снощи като се прибирах на магистралата както си карах с 140 към 21.30 чеса изгасна колата.
Оборотомера заби на 0 фаровете изчезнаха остана само на габарити, веднага минах в дясната лента и спрях.
Пробвах да запаля, като върнах ключа в начална позиция и всичко си дойде, колата запали фарове си имаше всичко беше точно.
Само да отбележа, че генератора маи му вият лагери ама иначе си зарежда 14,2 волта. Аз си мисля че проблема може да е с контактния ключ. Ако някои има някаква идея моля да ми я сподели, понеже е неприятно усещането от случката като е тъмно.
Благодаря за вниманието.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
- toni_toni
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
Re: Е36 Гасне в движение. БМВ 318 ис 92г.
djkita написа:Виж кабела на датчика за коляновия вал да не прекъсва
От датчика може да гасне. Ами фаровете от какво загаснаха?
- streetpro
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318I
- Мечтае да кара: 328CI
Колега провери си контактния ключ тъй като при Е39 имах подобен проблем разреших го като напръсках ключалката с спрей за ръжда ако искаш опитай няма да навреди на нищо след като напръскаш си вземи едно парцалче и пъхни и извади няколко пъти ключа и го подсуши успех

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
От позиция "ignition switch OFF".
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
принципно може да изгасне и от стъпково моторче или ако дърпа въздух от някъде
И аз имах същия проблем и минах на диагностика,защото си мислех че е от някои датчик,но всичко беше добре.Майстора ми каза ,че това било от стъпковото моторче,незнам дали е от него но от две седмици съм го изчистил и за сега е добре.
- владимир 0711
- Потребител
-
така може да загасне заедно с фаровите от контактен ключ ако му са е разхлабила пружината при друсане в дупка става така
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
владимир 0711 написа:така може да загасне заедно с фаровите от контактен ключ ако му са е разхлабила пружината при друсане в дупка става така

9 мнения
• Страница 1 от 1