Проблем с накладките..?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с накладките..?
Здравейте ! Имам следния проблем...някакви уплатнения или не знам точно как се казват и това искам да разбера..са ми изпаднали и сега като мина и при най - малката неравност се чува много гадно дрънкане идващо от накладките..питах и ми казаха че тези неща не се купували така...само когато си вземеш нови накладки в самия комплект се намирали и въпросните части...въпросът ми ако някой знае как точно се казват тези уплътнители или не знам как точно се водят да ми каже, за да потърся в някоя автоморга,защото накладките ми са сменяни скоро и няма смисал от нови..колата е бмв 316и компакт ако има значение..мерси предварително
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Проблем с накладките..?
Скоби или нещо такова им викат. Продават се отделно и струват някакви дребни пари.
така ли на мен ми казваха,че не се продавали отделно..а каде мога да ги намеря за София става въпрос
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
bum_bum написа:Влез в първия сносен магазин за авточасти и ще ги има.
Какво по-точно ще има?Какви се тия скоби за накладките, които се продават отделно?
- alex_sn1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E46 330d
- Детайли за колата: Touring
bum_bum написа:Влез в първия сносен магазин за авточасти и ще ги има.
За фолксвагените ги има отделно ,за E36-ци не съм виждал да има такива и съм сигурен,че отделно не се продават.
Отиваш към друг комплект нагладки или от някоя морга да си свалиш необходимите неща.
No pain , No gain !
ekcta3uto написа:bum_bum написа:Влез в първия сносен магазин за авточасти и ще ги има.
Какво по-точно ще има?Какви се тия скоби за накладките, които се продават отделно?
Скобата за външната накладка ,чрез която се придържа последната към спирачния апарат , вътершната е ясно как се прихваща нали

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
vladobate написа:ekcta3uto написа:bum_bum написа:Влез в първия сносен магазин за авточасти и ще ги има.
Скобата за външната накладка ,чрез която се придържа последната към спирачния апарат , вътершната е ясно как се прихваща нали.
Явно не си виждал накладки на Е36, ама ВЪНШНАТА няма скоба на нея, а вътрешната е нитована за накадката и не се продава отделно.
ekcta3uto написа:vladobate написа:ekcta3uto написа:bum_bum написа:Влез в първия сносен магазин за авточасти и ще ги има.
Скобата за външната накладка ,чрез която се придържа последната към спирачния апарат , вътершната е ясно как се прихваща нали.
Явно не си виждал накладки на Е36, ама ВЪНШНАТА няма скоба на нея, а вътрешната е нитована за накадката и не се продава отделно.
Номер 8 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/T ... ad_sensor/ , само не съм се изказал правилно туй джулязо притиска накладката . Колега твойта няма щото много ги разбираш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз сигурно съм уцелил неква баси промоцията като си купувах такива 4 нови за всичките накладки. Ама щом казвате, че не се продава...
Сигурно съм си взел за Фолксваген 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
Това нещо придържа апарата а не накладката...
- alex_sn1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E46 330d
- Детайли за колата: Touring
Тук в тази тема май всеки си говори за нещо различно... Едва ли колегата си е сложил накладките без тази външната скоба. Имах предвид ,че фолксвагените имат едни пластинки ,които се слагат и придържат накладките. Е36-цата - няма такива. При мен като се раздрънкаха задните накладки си купих нови и те така.
No pain , No gain !
- andibmw
- Потребител
-
- Кара: bmw e36
Преди месец и аз имах същия проблем,в Пловдив въпросните скоби ги намерих на цена 25лв може да се каже единствено в ЕВРО 07.По моргите вървят около 10-15 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alex_sn1 написа:Тук в тази тема май всеки си говори за нещо различно... Едва ли колегата си е сложил накладките без тази външната скоба. Имах предвид ,че фолксвагените имат едни пластинки ,които се слагат и придържат накладките. Е36-цата - няма такива. При мен като се раздрънкаха задните накладки си купих нови и те така.
Кви фаувета бе пич дали му викаш пластина или скоба не ми пука линка дет съм го дал видя ли , какво му викаш на номер 8 , точно то държи външната накладка и ако го няма тя лопчи в апарата . И в Пловдив в Мкар струва също 11лв и то двата броя само, че са с поръчка. Айде стига философии за такива елементарни неща , гледайте си схемите .
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2