Компресор климатик,..стрували си?///?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Компресор климатик,..стрували си?///?

Мнение от BrAmKo » 20 Мар 2006, 20:25

Мисълта ми е че моя климатик като го пусна и се чува леко виене което ме притеснява и според мен а и според майстор е лагера на компресора. Така тук в италия мога да взема от морга компресор за 100 евро без гаранция че работи и да го оправят и после само се монтира оправения и готово. Какво мислите струва ли си или да си дам моя за ремонт и така...имайки предвид че искат да оставя колата в кв.Горна Баня е сервиза за климатици и щели да я оправят за пари какви не казаха зависи какво било...да я оставя не ми се иска много щото да не ми сменят нещо по климатика там, иначе си работи идеално духа студено,ама ме е страх нещо да не скъса ремък или.....
помагайте.
10ь

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 21 Мар 2006, 1:11

Най-добре си дай твоя на ремонт, а по въпроса за свалянето на нещо от колата ти, накараи ги да свалят компресора и като го рециклират да ти се обадят да им закараш колата да ти го монтират пред тебе, да изпробват и след това си я взимаш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

Мнение от BrAmKo » 21 Мар 2006, 1:28

Lacho_ написа:Най-добре си дай твоя на ремонт, а по въпроса за свалянето на нещо от колата ти, накараи ги да свалят компресора и като го рециклират да ти се обадят да им закараш колата да ти го монтират пред тебе, да изпробват и след това си я взимаш.

и аз това го имах като варянт ,ама все пак ако трябват части поне 2 да има,ама така ще направя. 10х

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 21 Мар 2006, 10:04

Те части ще си намерят, не ги мисли. ;)

Назад към E36