продухване на дюзите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
продухване на дюзите?
Вчера влизх в бокса за да тествам баварката(316'92) на компютъра и се оказа , че единствения проблем е замърсяване на дюзите. След разговор с механиците се стигна до извода , че решенията на проблема са два(изключвам варинта - нови дюзи):
1.Добавка в горивото за прочистване на горивната система
2.Ултразвуково прочиставне на дюзите.
Първия вариант не ми се нрави и отпада.
Вторият вариант е приемлив , но не мога да намеря сервиз във Варна , който да го извърши. Ще бъда благодарен на всеки , който ми даде координатите на сервиз във Варна , където правят ултразвуково прочистване на дюзите на двигателя , ако е възможно и цени.
1.Добавка в горивото за прочистване на горивната система
2.Ултразвуково прочиставне на дюзите.
Първия вариант не ми се нрави и отпада.
Вторият вариант е приемлив , но не мога да намеря сервиз във Варна , който да го извърши. Ще бъда благодарен на всеки , който ми даде координатите на сервиз във Варна , където правят ултразвуково прочистване на дюзите на двигателя , ако е възможно и цени.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: продухване на дюзите?
на 9 юни в бош сервиза в дупница ще ми правят прочистване на дюзите с ултразвук за 80 лева (по 20 лева на дюза)
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Spored men dobavkite sa ve4e na dosto visoko nivo i ima golqm izbor,az li4no vinagi slagam CASTROL za podobrqvane na oktana i po4istvane na duzite,sstruva 12 lv imaq navsqkade i stiga za okolo 6 rezervoara-opitai,tova s ultra zvuk mi se struva 4e zaribqvka!
Vyv Varna ima BO6 servis (Cokov i Kanev) naistina sa mnoo dobri v serviza na Albion imat dosta da se u4at za da gi dogonqt
пиши на кирилица занапред
Turturelo - da admin
Vyv Varna ima BO6 servis (Cokov i Kanev) naistina sa mnoo dobri v serviza na Albion imat dosta da se u4at za da gi dogonqt

пиши на кирилица занапред
Turturelo - da admin
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Има. Обърни внимание по бензиностанциите има няколко вида на по-известните вериги, отделно фирмите производители на масла и петролни продукти също понякога предлагат такива. Аз лично съм ползвал няколко вида и определено помагат. Дизеловият ми автомобил е много капризен на тема качество на нафтата, когато е кофти придърпва и не иска да върви, след като му сипя добавка почти винаги придърпването изчезва.. Така, че не е лошо от време на време да наливаш някоя друга отвара в резервоара
Пробвай с различни докато намериш тази, която най-много ще се харесат с двигателя ти..

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
KEVIN-30 написа:А защо неопиташ с WD-40 ,струва около 9,00 лв.
а как точно чистиш дюзите с него
защото аз съм гледал как ги чистат на ултразвук свалят ги и ги потапят в една специална ултразвукова ваничка с някакъв разтвор, едновременно с това всяка една я закачат на специален генератор с които симулират (донякъде) естествената им работа и накрая ги продухват с въздух под налягане
9 мнения
• Страница 1 от 1