Вентилатора на климатроника не спира да работи.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- carbon_bg
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
Вентилатора на климатроника не спира да работи.
Здравейте,
днес забелязох следният проблем - вентилатора отпред, който е на радиатора не спира да работи дори и при изгасен и заключен автомобил. Върти с намалени обороти. При включване на климатроника се завърта силно ( нормално ) и при изгасяне остава да работи с наполовина обороти. Първоначално си помислих, че защото е топло и затова върти въпреки че не съм го забелязвал това преди. Мина час и половина и още въртеше. Сега съм изкарал релето, че ще свирши акумулатора накрая.
Моля някой ако знае нещо по въпроса да пише.
Благодаря
днес забелязох следният проблем - вентилатора отпред, който е на радиатора не спира да работи дори и при изгасен и заключен автомобил. Върти с намалени обороти. При включване на климатроника се завърта силно ( нормално ) и при изгасяне остава да работи с наполовина обороти. Първоначално си помислих, че защото е топло и затова върти въпреки че не съм го забелязвал това преди. Мина час и половина и още въртеше. Сега съм изкарал релето, че ще свирши акумулатора накрая.
Моля някой ако знае нещо по въпроса да пише.
Благодаря
Re: Вентилатора на климатроника не спира да работи.
Ако си мил скоро коларта понякога се случва това и не само на БМВ . Раздели буксата на климатичната перка ( закрепена е на самата перка на стойката й ) . След това обилно напръскай с контактен спрей и двете части няколко пъти и остави да изсъхне . Ако не помогне провери въпросното реле дали не е залепнало.
- carbon_bg
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
Re: Вентилатора на климатроника не спира да работи.
От релето се оказа 

3 мнения
• Страница 1 от 1