подлакитник от вектра ц на е 36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i e60 530d e61 535d

подлакитник от вектра ц на е 36

Мнение от CooL123Es » 24 Юни 2012, 19:22

здр.колеги попаднами един подлакитник от вектра и с леко преправяне стана доста добро изпалнение ,е поне на мен ми харесва и реших да пусна една тема на някои ако му хареса да си го направи.
Снимка0016.jpg
Снимка0014.jpg
ето как стана при мен.а ето и самия подлакитник
Снимка0018.jpg
следва изважда не на задния пелник заедно с капака му ,който се държи на 2ве винтчета ,след това се мери далбочината и се нага върху алумиевата част на подлакитника и се изрязва с ножовка и или ел.трион който с каквото разполага.след като е отстрането ненужното се набива внимателно на мястото на пепелника и ако раздува леко или има ръбчета ,които пречат се отстраняват с пиличка ,след напасването му за да го застопоря аз използвах видия но някои може да има др. идеи ка да се застопори стабилно въпреки,че влиза доста плътно.дано да съм бил полезен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Re: подлакитник от вектра ц на е 36

Мнение от baitun » 25 Юни 2012, 13:28

Евала за ентусиазма, но все пак като знаеш, че не е сток, не те ли дразни поне малко, а и ръчната трябва да я вдигаш ако се наложи с вдигане на подлакътника

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i e60 530d e61 535d

Мнение от CooL123Es » 26 Юни 2012, 10:00

baitun написа:Евала за ентусиазма, но все пак като знаеш, че не е сток, не те ли дразни поне малко, а и ръчната трябва да я вдигаш ако се наложи с вдигане на подлакътника

за стоковото да ама тук при мен не се намират лесно по точно са по 80 евро ,а колкото до ръчната изобщо неми пречи дори като е дръпната не подига а и самия подлакитник са дърпа и пребира напред и да зад ,както се вижда на едната снимка е дръпнат на пред а когато е прибран се открива цялата ръчна .Единствено че отзад оставаш без пепелник.дори сега обмислям как да прекарам въздуховоди за да може да влезнат в употреба и самите духалки на съмия подлакитник.
Снимка0015.jpg
ето тук е с дръпна ръчна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PREDATOR_318is » 26 Юни 2012, 10:29

Като се има в предвид, че е от друга кола стои доста добре. Единствено тези въздуховоди от опела не ми харесват. Браво за изпълнението все пак.

Назад към E36