Въпрос за климатроника

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318 IS Coupe
Мечтае да кара: ///M

Въпрос за климатроника

Мнение от alexbmw3 » 21 Юни 2012, 20:17

Колеги имам следния въпрос.Климатроника ми е малко измислен ( виждал съм едва 2 такива в други Е36-ци ) и до вчера работеше перфе, но днес ми направи следния проблем - след като запаля двигателя,дисплея не светва освен една малка лампичка в горният ляв ъгъл, която представлява иконка, която е наполовина слънце и наполовина снежинка.Ако някой може да ми каже какво представлява излизането на тази лампичка да каже, защото ще мога да я заведа на сервиз едва след няколко дни и ми се иска да знам от какво е, дали има нужда от фреон или е нещо друго.
100_5777.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Re: Въпрос за климатроника

Мнение от S7 » 22 Юни 2012, 19:34

Е такова управление на климата не бях виждал още :shock: от каква кола е?Е щом проблема ти е само дисплея.....какво мислиш че е..иначе климатика работи ли?

Потребител
Аватар

Мнение от alexbmw3 » 22 Юни 2012, 23:21

Колега мисля, че съм обяснил.Климатика е от тази кола.Виждал съм и други Е36-ци с този климатроник.Климатика не бачка, след като запаля двигателя светва тази лампичка и нищо повече, както казах лампичката представлява наполовина слънце, наполовина снежинка.

Аватар

Мнение от maxi-mix » 22 Юни 2012, 23:29

Това е Италански климатик, слага се и в Испания но много рядко. Ако климатичната система ти работи нормално, копчетата функционират, значи дисплея си е заминал и просто трябва да го подмениш. Сега дали ще стане с оригинално управление - на дали- но пък можеш да си оправиш твоя дисплей.

Потребител
Аватар

Мнение от alexbmw3 » 23 Юни 2012, 13:20

Днес като запалих двигатела климатика взе, че тръгна.Чел съм по другите теми, че има един кондензатор на климатика дето дава страшно много проблеми на системата.Мисля да провера дали и този има точно такъв кондензатор и да пробвам да го смена.

Назад към E36