Проблеми с тоците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Проблеми с тоците
Колеги
От седмица две ми направи впечатление, че осветлението в купето (всичко без жабка и лампите за карта) не работи. Огледах дали няма изгорял диод, но уви всичко е здраво. Освен това не ми светят левите габарити (заден и преден) както и паркинг светлините. Проверил съм и там диодите, и пак всички са здрави. Моля ако някой е имал същите проблеми да сподели. Ако не минавам на конвенционалния метод с мултицета
Отворен съм за всякакви запитвания и предложения и ви благодаря предварително на всички !!!
От седмица две ми направи впечатление, че осветлението в купето (всичко без жабка и лампите за карта) не работи. Огледах дали няма изгорял диод, но уви всичко е здраво. Освен това не ми светят левите габарити (заден и преден) както и паркинг светлините. Проверил съм и там диодите, и пак всички са здрави. Моля ако някой е имал същите проблеми да сподели. Ако не минавам на конвенционалния метод с мултицета

Отворен съм за всякакви запитвания и предложения и ви благодаря предварително на всички !!!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Проблеми с тоците
Говориш за предпазителите предполагам,а не за някакви диоди?Щом не светят и някакви други неща по колата,много е вероятно да е изгорял някой от тях.Търси по-внимателно.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Говоря за диодите на габаритите и тези от плафоните с купето. на задния стоп размених и фасонките, като в крайна сметка свети пак само десния. Фасонката и диода са си здрави, но явно не достига ток. При предния ситуацията е същата - диода здрав, не съм сменял фасонките, щот ше тряя и кабели да се режат.
- NikolaevBMW
- Потребител
-
- Кара: E46 318i and E36 316i
- Мечтае да кара: BMW 760 :D
- Детайли за колата: Bayerische Motoren Werke
Значи може и някой предпазител да е издал багажа..провери ги внимателно както каза колегата 

4 мнения
• Страница 1 от 1