Питане свързано с ламда сонда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Питане свързано с ламда сонда
Имам следното питане дали като показатели сименс сонда от м52 и бош сонда за м50 или тип универсална са еднакви, като параметри и дали е възможно, да ми дава по каталог на три места на Симеон, че оригиналната ми е бош, а не сименс, при все, че съм със сименс електроника и да е от тази с двата бели сив и черен кабели, а не от тази с червеният жълтият черният и белият ? Мерси предварително 

Re: Питане свързано с ламда сонда
С каква ламда сонда съм ма*ка му мръсна, че по тъпите магазини на симеон ми изкарва, че е бош, обаче те немогат да направят може би разлика, че съм с електроника сименс, става въпрос за рядкият модел м50б20 със ванос и сименс реално ми трябва точният модел или снимка на сондата дали е с късите шарени кабели или с дългите черно сиво и бяло ? И понеже имам сонда от м52 но буксата е различна мога ли да ползвам буксата на другата ми сонда която е със сивито-черно и белите кабели ? Ако се отреже кой на кой трябва да иде МАЛКО ПОМОЩ 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Едната май е 0-5В,а другата е 0-1В.Не съм много сигурен обаче!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- thugmc1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36coupe320
b2d написа:С каква ламда сонда съм ма*ка му мръсна, че по тъпите магазини на симеон ми изкарва, че е бош, обаче те немогат да направят може би разлика, че съм с електроника сименс, става въпрос за рядкият модел м50б20 със ванос и сименс реално ми трябва точният модел или снимка на сондата дали е с късите шарени кабели или с дългите черно сиво и бяло ? И понеже имам сонда от м52 но буксата е различна мога ли да ползвам буксата на другата ми сонда която е със сивито-черно и белите кабели ? Ако се отреже кой на кой трябва да иде МАЛКО ПОМОЩ
колега и аз скоро смених сондата (даже още не е сложена но това е друга тема, защото права ремонт по колата),по принцип дават и двата варианта и сименс и бош но са много скъпи някаде към 500 стотака, разбирасе става въпрос само по "вин" аз имам същият мотор и направих следното имаш две опций "хела" и "ntk" с поръчка от германия но "хела"(може пък и да си намерш) вече неправи сонди за модела и "ntк" ги замества така да се каже
чака се около седмица и сондата е при теб с поръчка по твоя "вин" 262лв. ми излезе на мен сондата идва с буксите мисля че е с къси кабели (един съвет като доиде сондата не я разопаковаи свали старата и наложи отгоре върху новата в плика да видиш дали е достатъчно далга ако имаш опасения че нестава да можеш да я върнеш) недеи да режеш и да пипаш по буксите така може да дадеш различно съпротивление като я сложиш.
4 мнения
• Страница 1 от 1