Мнения за репликите на предна М броня?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Мнения за репликите на предна М броня?
Колеги здравейте. Темата е може би банална, но уви не намерих инфо
Замислям се ако взема М предна броня реплика пластмасова /от колегата Babuna/ - какви разлики има с оригиналната? Визуално пасва ли перфектно и личи ли си разлика някаква? Достатъчно мека и гъвкава ли е сравнена с оригиналната броня и т.н. Въбще +ове и -и ако има такива.
Имам от него добра оферта с боядисване в моя цвят и да ме прощава ако темата звучи сякаш се съмнявам в качеството. Но просто искам да знам дали си струва и колеги с такива брони да дадът отзиви.
Ако сложите и по някоя снимка към инфото ще съм благодарен

Замислям се ако взема М предна броня реплика пластмасова /от колегата Babuna/ - какви разлики има с оригиналната? Визуално пасва ли перфектно и личи ли си разлика някаква? Достатъчно мека и гъвкава ли е сравнена с оригиналната броня и т.н. Въбще +ове и -и ако има такива.
Имам от него добра оферта с боядисване в моя цвят и да ме прощава ако темата звучи сякаш се съмнявам в качеството. Но просто искам да знам дали си струва и колеги с такива брони да дадът отзиви.
Ако сложите и по някоя снимка към инфото ще съм благодарен

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- Liubomirski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320 coupe
- Мечтае да кара: Lancia Delta Integrale evo2
Re: Мнения за репликите на предна М броня?
Аз съм с такава броня и съм доволен. Пасна си идеално на колата ,без излишни фуги ,кривотии и т.н. Пластмасата е по-тънка от тази на оригиналната М броня ,като предполагам и по-лесно ще се чупи ,но си заслужава парите. 

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Съветвам те да си намериш оригинална.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Поне 5 пъти по-гадна е от оригинална, а като се има предвид, че е на същите пари, не виждам нито една причина да си вземеш тайванска реплика. Същото важи и са лайстни, прагове, стопове и т.н. Пробвал съм ги или на моята кола или на приятели.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако намериш такава в цвета на твоята кола, или не искаш да боядисваш - ОК е, но ако ще боядисваш... няма никаква причина да купиш такава броня пред една оригинална... по ред причини, някои от които вече бяха споменати по-горе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
+1 за оригиналната, ако и да е на 100 години. Времето на тия тайванските мина преди 3-4 години, когато оригиналните бяха много кът и на много по-високи цени. Тогава беше идеална алтернатива. Сега пред алтернативата да вземеш оригинална на тия пари е просто безсмислено.
Колега вземай това и не се занимавай с глупости http://www.proparts.bg/product/223/m-pr ... 0-e36.html
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
nikocom написа:Колега вземай това и не се занимавай с глупости http://www.proparts.bg/product/223/m-pr ... 0-e36.html
Това ме офертира колегата и на цена 300 лева с боя моя цвят. Цвета ми е бостън грийн и попринцип дебна за оригинал, но трудно - а нямам време да се занимавам с боядисване никакво.
Да знам, че оригиналът си е оригинал и именно зимата ме притеснява. Дори сега се налага покрай работата да навирам колата на места тип - бордюр под броня и на някои може да закачи с Мковата. Уви няма начин да ги избегна тези отредени за мен парко места или да оставя колата една идея по-назад - такива са обстоятелствата колкото и странно да звучи.
Така от отзивите разбирам - че вероятността да я спукам бързо тази неоригиналната пластмасова и сега е огромна.
Мъжът струва точно толкова,
- SHEGAJIQ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 M52B20 coupe
- Мечтае да кара: E46 M3 Convertible
каквато и да е...иска много вардене
имал съм и от двете (оригинална и не оригинална) разлика в вида и пасването няма
чист късмет е да намериш оригинална внос с твоя цвят а и търпение . успех !

http://www.youtube.com/watch?v=JTMhcN2o0N0 За това си говорим 

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Извинявам се ,че пиша на колегата в темата . Значи да разбирам ,че тези М-брони където колегата Babuna ги предлага са реплика така ли ?! И ако е така как да разпозная оригиналната от такива реплики
Е, реплика са, какви очакваш да са на тази цена?
А, думата реплика какво означава от друга страна е много интересно
А, думата реплика какво означава от друга страна е много интересно

virtue and tranquillity
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Angelov91 написа:Извинявам се ,че пиша на колегата в темата . Значи да разбирам ,че тези М-брони където колегата Babuna ги предлага са реплика така ли ?! И ако е така как да разпозная оригиналната от такива реплики
Ами най ,алкото че има щампи на бмв
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
15 мнения
• Страница 1 от 1