Какво мислите за тази обява!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Какво мислите за тази обява!
Здравейте, колеги,
Загледал съм се по няколко обяви и искам да кажете мнението си за една. Чух се с човека и каза, че мотора не бил с верига, а с ремък и бил М40. Та въпроса ми е, има ли от тази година 1997-1998 г. двигатели 1.6 с ремък и да са М40. То, че ще взема вин е ясно, ама ако мога и вътре ще я огледам.
..................................
Загледал съм се по няколко обяви и искам да кажете мнението си за една. Чух се с човека и каза, че мотора не бил с верига, а с ремък и бил М40. Та въпроса ми е, има ли от тази година 1997-1998 г. двигатели 1.6 с ремък и да са М40. То, че ще взема вин е ясно, ама ако мога и вътре ще я огледам.
..................................
Последна промяна bmw_7 на 15 Юни 2012, 8:10, променена общо 1 път
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
Re: Какво мислите за тази обява!
м40б16 се слага в е36 в периода 1990-1994 година. не е възможно да е 96-97-ма. на обявата предната броня е преди фейса. прави си изводи дали е 98-ма година
I think things -- and they happen...
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Абе и аз се съмнявах да ти кажа, но не разбирам много от БМВ и затова предпочетох първо тук да питам. Каквото и да си говорим, ще взема ВИН номера. Като стана дума, освен на талона, къде на колата пише вин номера?
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Ясно, колега. Абе още от сега започвам с уклона, че обявата не е много обективна, ако може така да се изразя
Нищо обаче не пречи да видя колата, да я поразвартя малко и ако ми хареса, вече ще дойде и разбирач
................което също не е гаранция, че след време няма да има хоп лоп. Последните ми три коли (две от които Мерцове, но не скъпи разбира се) ги взимам без дори на канал да са ги гледали и съм на късмет. Все ми е било мерак да имам и БМВ, защото търся промяна, ама така се е получавало, че съм се разминавал. Сега си оглеждам Е36-ци, Е 39-ки, пък както дойде 

Нищо обаче не пречи да видя колата, да я поразвартя малко и ако ми хареса, вече ще дойде и разбирач

- outworld
- младши ентусиаст
-
bmw_7 написа:Ясно, колега. Абе още от сега започвам с уклона, че обявата не е много обективна, ако може така да се изразя![]()
![]()
Нищо обаче не пречи да видя колата, да я поразвартя малко и ако ми хареса, вече ще дойде и разбирач................което също не е гаранция, че след време няма да има хоп лоп. Последните ми три коли (две от които Мерцове, но не скъпи разбира се) ги взимам без дори на канал да са ги гледали и съм на късмет. Все ми е било мерак да имам и БМВ, защото търся промяна, ама така се е получавало, че съм се разминавал. Сега си оглеждам Е36-ци, Е 39-ки, пък както дойде
Мен тази специално не ме грабва от обявата. А и тоя те послъгва с 3-4 години за възрастта на колата

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Ами човека в интерес на истината каза, че не знае, но по талон регистрацията е посочена, като първа 1998 г. Каза ми за мотора и ако е искал да ме лъже, няма да каже, че е М40, защото мога да направя справка кога са го слагали. Ако разбирам, като отворя капака ще е наясно, че ще видя, а ако не разбирам, поне да не ми казва за М40, което с отваряне на капака няма как да го разбера, но пък ако съм наясно с номера му, мога да направя справка в нета
Както и да е. Ако годината е 95-95, цената също би трябвало да мръдне
Аз не бързам, просто тази обява ми направи впечатление - година, цена, каско, маско и т.н.

- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
100% не е 98г. колега, единственно маската и може да е 98г след феиса е (погледни бъбреците) бронята и калниците са до 95г. но след
92г защото има мигачи от страни по калниците. Това е от мене което мога да кажа по снимките.
92г защото има мигачи от страни по калниците. Това е от мене което мога да кажа по снимките.

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Ясно, по-стара е явно и в това спор според разбиращите не може да има, дори и без справка по вин.
Като я огледам ще дам отзиви.
Чета, че май тези по-старите задните им спирачки били барабани, а не дискови
Ако и това се окаже, че е така, бегооооооом!

Чета, че май тези по-старите задните им спирачки били барабани, а не дискови

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Допълнителна информация
Лети джанти, гуми мишелин 90%, ABS, винтилирани предни дискове по програма на Субаро, ел. стъкла, ел. шибедах, каско, аларма, централно заключване, CD. Перфектно състояние.

п.п. Ако е М40 мотора наистина,колата е макс 02.94г. произведена .

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bmw_7 написа:Ясно, по-стара е явно и в това спор според разбиращите не може да има, дори и без справка по вин.
Чета, че май тези по-старите задните им спирачки били барабани, а не дисковиАко и това се окаже, че е така, бегооооооом!
Може да си убеден ,че е с барабани фабрично, ако няма АСЦ....което е 99% сигурно

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Уот ис дис АСЦ 

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
plradev написа:Допълнителна информация
Лети джанти, гуми мишелин 90%, ABS, винтилирани предни дискове по програма на Субаро, ел. стъкла, ел. шибедах, каско, аларма, централно заключване, CD. Перфектно състояние.![]()
![]()
п.п. Ако е М40 мотора наистина,колата е макс 02.94г. произведена .
Това със дисковете и аз не го разбрах,не видях да има КЛИМАТИК което е сериозна липса за тази цена.А и м40......... 2к макс и то ако е перфектно купето.
- outworld
- младши ентусиаст
-
едно копче до пепелника, което включва и изключва системата против превъртане на гумата. Ама не се оглеждай за него - няма го, от сега ти казвам
Има го при по-новите Е36-ци 

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Ааааааа, демек Шпер, Блокаж и т.н.
Ами то ставаше дума за бартер, щото и моята е без клима, ама явно човека търси сериозна сума на фона на това, което предлага!

Ами то ставаше дума за бартер, щото и моята е без клима, ама явно човека търси сериозна сума на фона на това, което предлага!
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3