Покупка на амортисьори от И-бей
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Покупка на амортисьори от И-бей
Здравейте колеги,тъй като сега съм на бригада в Сащ и съм решил да си поръчам от и-бей амортисьори и да ги докарам в Бг защото виждам че са доста по-евтини тука,но исках да ви попитам дали според вас тези са добри http://www.ebay.com/itm/STAGG-4-SHOCKS- ... b3&vxp=mtr
Аз не търся нещо спортно,по скоро да са нови и качествени,та кажете си мнението за тези,ако някои има нещо по-добро да ми препоръча от сайта ще съм благодарен,мерси предварително
Аз не търся нещо спортно,по скоро да са нови и качествени,та кажете си мнението за тези,ако някои има нещо по-добро да ми препоръча от сайта ще съм благодарен,мерси предварително

Последна промяна patkana1 на 13 Юни 2012, 7:48, променена общо 1 път
Re: Покупка на амортисьори от И-бей
китайски боклук общо взето. то само като гледаш цената става ясно. иначе потърси малко, по щатските форуми има доста мнения
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Здраво и леко спортно, но в същото време комфортно - билщайн Б6 или там май се водят HD 

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Понякога има далавери от ибей наистина,но не бих си взел някой китайски боклук,който ще трябва да го сменя след година,по добре събери за едно кони и си го докарай чрез фирма,има няколко които ще ти свършат услугата мега евтино,говоря нещо от рода на 3-5лв/кг разбира се и някви таксички.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
И що не ги кажеш кои се тея фирми ?
Контакти нещо а-у ?
Контакти нещо а-у ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- patkana1
- младши ентусиаст
-
arr0gance написа:Понякога има далавери от ибей наистина,но не бих си взел някой китайски боклук,който ще трябва да го сменя след година,по добре събери за едно кони и си го докарай чрез фирма,има няколко които ще ти свършат услугата мега евтино,говоря нещо от рода на 3-5лв/кг разбира се и някви таксички.
Ами работата е там,че като гледам за повечето места в Сащ доставката е безплатна,а като цъкна(ако има възможност де) ако продавача пращта до Бг,доставката излиза винаги над 150 долара,даже гледах някои с обща доставка 250 долара,което си е доста,за това си мисля от тука да ги поръчам и да си ги докарам,ама наистина такива фирми не съм виждал...ако можеш сподели...

Колега, влез в немския е-бей и виж офертите с транспорта до БГ., че са много по - евтини. А продуктите са немски и цената на окачванията е поне наполовина от тукашната. Аман от търгаши.
- patkana1
- младши ентусиаст
-
Колеги какво мислите за тези http://www.ebay.com/itm/160618748777?ss ... 1497.l2648 мисля тях да поръчам,виждам че са Блищайн,но за цената питам дали е добра за тях ?? 

patkana1 написа:Колеги какво мислите за тези http://www.ebay.com/itm/160618748777?ss ... 1497.l2648 мисля тях да поръчам,виждам че са Блищайн,но за цената питам дали е добра за тях ??
цената не е добра, в БГ са малко под 200лв двата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BAVARIA написа:patkana1 написа:Колеги какво мислите за тези http://www.ebay.com/itm/160618748777?ss ... 1497.l2648 мисля тях да поръчам,виждам че са Блищайн,но за цената питам дали е добра за тях ??
цената не е добра, в БГ са малко под 200лв двата
80лв бройката с малко пазарлъци може и надолу.

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
миналата седмица взимах за приятел с е36 такива 72лв бройката В4 стандартен газов
- patkana1
- младши ентусиаст
-
Coulthard написа:миналата седмица взимах за приятел с е36 такива 72лв бройката В4 стандартен газов
Доста се учудвам,тъй като ми предлагаха в Бг задни газови Монро за по 100-120 лв бройката,а блищайн е по-добра марка и струват толкова.......

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
patkana1 написа:Coulthard написа:миналата седмица взимах за приятел с е36 такива 72лв бройката В4 стандартен газов
Доста се учудвам,тъй като ми предлагаха в Бг задни газови Монро за по 100-120 лв бройката,а блищайн е по-добра марка и струват толкова........Ако е така от бг ще ги вземам
Колега, обърни се към "Laviatan" той е човека и цената им е добра и качеството не е лошо...

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
patkana1 написа:Coulthard написа:миналата седмица взимах за приятел с е36 такива 72лв бройката В4 стандартен газов
Доста се учудвам,тъй като ми предлагаха в Бг задни газови Монро за по 100-120 лв бройката,а блищайн е по-добра марка и струват толкова........Ако е така от бг ще ги вземам
Билщайн от БГ не си взимай и не се учудвай що са толкова евтини

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
щото в българия билщайна е турско производство а в германия .... също турско
само дето процента на дупките е различен .....

само дето процента на дупките е различен .....
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2