Проблем с централно и километраж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- AlternatiVe
- Потребител
-
- Кара: E36 М40Б18
Проблем с централно и километраж
Здравейте на всички имам големи проблеми да започнем с това че ми беше изгоряла бензиновата помпа и беше стопила бая кабели от нея та чак до бушоните сложих нова помпа смених кабелите и от тогава километража разходомера и бензиномера спряха да работят по едно време бяха почнали да работят като друсам из дупките хаха и си нямам понятие от какво би могло да е другия проблем е централното (с аларма) работеше си нормално и след аварията с помпата само задната дясна врата от време на време много рядко като заключа и тя забравя да се заключи но изведнъж спря нацяло алармата си работи но сега всяка врата по отделно трябва да я отключвам и заключвам нещата които сам пробвал са следните проверих кабелите на багажника и машинката му не е от тях казаха ми да проверя пъпките които отчитат за отворена и затворена врата и се оказа че на шофьорската кабелчето не беше закачено никаде и даже не мога да разбера каде трябва да буде закачено проверих релетата под волана и бушоните всичко е ОК ако някой се е сблъсквам с подобен пронлем или поне знае как да си разреша моите ще сам му много благодарен ако пише 

Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж да не вземе да спре!
- AlternatiVe
- Потребител
-
- Кара: E36 М40Б18
Re: Проблем с централно и километраж
моля ви помогнете 

Огледай ме бавно,виж ме добре,сърцето си дръж да не вземе да спре!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен ми звучи точно като проблем със снопа кабели в багажника, провери ги пак. Ако си снаждал някъде, направи нови връзки, разглоби, сглоби отново и може да се оправи.
Never mistake motion for action...
- cecibmw8901
- Потребител
-
колега провери куплунга който ти се намира зад жабката там се включват всички врати 

- ivailo1914
- Потребител
-
- Кара: бмв 316
и при мен е така колега,смених инсталацията и не работят, дано някой колега да помогне
5 мнения
• Страница 1 от 1