Помощ за диагностични грешки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- house
- Потребител
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
- Детайли за колата: 318ti M44B19
Помощ за диагностични грешки
Колеги при оглед на ходовата част видях че след катализатора нямам 2ра ламда а насвякъде четах и ми казваха че М44Б19 трябва да имам такава и аз реших да направя диагностичен тест и мисля че омазах нещата и се надявам на помощ за диагностициране на грешките и преглед на живите данни в работен режим на мотора.
Беше си чисто аматиорски тест, но като за първи път толкова...
Освен това с ламдата и неравномерните обороти (ако не си въобразявам понеже не съм карал др такава кола) след диганостиката ми се струва че колата всеедно че прекъсва и май мотора тотално загуби синхрон и от ауспуха излиза някакъв сив пупек + миризма на бензин а преди това го нямаше или поне не се забелязваше чак толкова...
При диагностицирането пипах къде ли не... накрая се отказах и направих скрийй шотове.
Надявам се за съвет каква ламда да си взема като марка и нова или втора ръка да е тя?
И като я купя ще има ли проблем ако се наложи да дупчим тръбата след катализатора за да я монтираме?
И изобщо кажете ако виждате нещо нередно от снимките
http://chimeto.snimka.bg/auto-racing/di ... 5.27286515
Имам и някакъв странен проблем - на таблото ми свети лампата за накладките но накладките са нови брембо и няма начин да е от тях, на диагностицирането не мисля че показва грешката.
Беше си чисто аматиорски тест, но като за първи път толкова...
Освен това с ламдата и неравномерните обороти (ако не си въобразявам понеже не съм карал др такава кола) след диганостиката ми се струва че колата всеедно че прекъсва и май мотора тотално загуби синхрон и от ауспуха излиза някакъв сив пупек + миризма на бензин а преди това го нямаше или поне не се забелязваше чак толкова...
При диагностицирането пипах къде ли не... накрая се отказах и направих скрийй шотове.
Надявам се за съвет каква ламда да си взема като марка и нова или втора ръка да е тя?
И като я купя ще има ли проблем ако се наложи да дупчим тръбата след катализатора за да я монтираме?
И изобщо кажете ако виждате нещо нередно от снимките
http://chimeto.snimka.bg/auto-racing/di ... 5.27286515
Имам и някакъв странен проблем - на таблото ми свети лампата за накладките но накладките са нови брембо и няма начин да е от тях, на диагностицирането не мисля че показва грешката.
I think that the only truth that matters is the truth that can be measured.
Good intentions don't count.
What's in your heart doesn't count.
Caring doesn't count...
Good intentions don't count.
What's in your heart doesn't count.
Caring doesn't count...
1 мнение
• Страница 1 от 1