Прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
Прекъсва
Кажет о ткакво може да е,че се побърках. От начало си мислех че имам вода в резервоара и упорито си карах така но явно не е това.
Та значи като задържа някви постоянни обороти ( под 2000) и се започва едно сецане сеедно ми свършва бензина. Гася колата, паля няма проблеми за около 100-200 метра и пак се почва
Като настъпя педала на газта до край пак се оправя за около 100-200 метра и пак... пак гас до края и пак се оправя. ( газ до края нямам в предвид 7000х. оборота а просто да настъпя педала за 1-2 секунди, без значение от оборотите)
Даите идея от какво може да е
Та значи като задържа някви постоянни обороти ( под 2000) и се започва едно сецане сеедно ми свършва бензина. Гася колата, паля няма проблеми за около 100-200 метра и пак се почва

Като настъпя педала на газта до край пак се оправя за около 100-200 метра и пак... пак гас до края и пак се оправя. ( газ до края нямам в предвид 7000х. оборота а просто да настъпя педала за 1-2 секунди, без значение от оборотите)

Даите идея от какво може да е

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
И на мен предишната ми кола правеше така. Само че, при мен беше при мокро време. При сухо си е нормално. А като завали-ужас. И то не винаги. Прекъсва, аха аха да изгане, като натисна педала до долу се оправя.Бях писъл тема за това преди, едни казваха дебитомер, други свещи. Така и не разбрах- продадох я лятото.Няма да е лошо да видиш с някой твай авер да си смените дебитомерите и да видите какво ще стане.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ми ако имаш вода в резервоара сипи 1л спирт и я остави да работи 10минс после се качваш и си капитан на кораб!!!
Айде със здраве
Айде със здраве
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
До тук добре, и аз мисля,че е дебитомера понеже го отварях и след това не го уплътних със силикон. А относно спирта, на колко литра бензин да сипя 1л. спирт? или няма значение
А възможно ли е да е от ламбдата, щот съм я закачил на някой бордюр и сега е малко поизкривена

А възможно ли е да е от ламбдата, щот съм я закачил на някой бордюр и сега е малко поизкривена

5 мнения
• Страница 1 от 1