изчезва водата на е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw 318 tds e36
Мечтае да кара: e30

изчезва водата на е36

Мнение от shmolki » 18 Апр 2012, 20:26

здравейте имам проблем на всеки 10 км наливам по поне две кила вода никъде не тече а просто изчезва двигателят е 1.6 и перката нее на радиотора ана двигателя от новите ле или е от старите незнам с ремък е ако най знае какво е нека или поне някой да знае как да го оправя ще сам много благодарен благодаря предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: изчезва водата на е36

Мнение от bum_bum » 18 Апр 2012, 20:46

Няма как да го оправиш сам. Ходи на майстор, но най-вероятно ти е заминала гарнитурата на главата. Би трябвало да загрява или да надува маркучите, да няма парно и разни др подобни синдроми.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от shmolki » 18 Апр 2012, 20:59

еми няма парно но ту има ту няма а марку4ите са си меки колко пати се сетя да ги проверя се са си меки и не заграва заграва само градско и ако мн 4акам на светофарите а ако няма задр5астване не загравя и ако загравя стига до не поже4е от 96 97 градуса и изтива на под 90 и пак така

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Апр 2012, 21:20

За да няма видим теч или гарнитурата е духнала, или има теч, но е на място, където водата се изпарява моментално. Но количеството, което губи при теб е огромно, тъй че най-добре отиди на майстор. А и стрелката изобщо не трябва да минава средата.

Потребител
Аватар

Мнение от shmolki » 18 Апр 2012, 22:03

не трябва но карах 318 и нямаше да загрее никога палих и гумите на място без да загрее нито един път а тва малко да го позоря и веднага почваше да загрява но никога не сам го оставял да стигне чержено или някоя висока темшпература която да е фрапираща

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 18 Апр 2012, 23:00

Имаш и друг проблем, не си чувал за правопис, главни букви, препинателни знаци... колата все ще се намери кой да я оправи, ама това - едва ли. :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 18 Апр 2012, 23:25

~Мишо~ написа:Имаш и друг проблем, не си чувал за правопис, главни букви, препинателни знаци... колата все ще се намери кой да я оправи, ама това - едва ли. :winky:

:OT: А ти представяш ли си да ти го каже ей така както е написано , мали-и-и :mhihi: . Аз пробвах , първите два пъти позеленях ( ами да, то кога да си взема въздух нито запетайка нито точка ) , а третият само силно зачервен щото са натренирах :mhihi: :mhihi: :mhihi: . :OT: Само по темата то като изчезва водата , ако се направи аналогия с лехуса когато й изтекат водите следва да роди :mhihi: . Май натам вървят нещата , но дано съм лош пророк не е приятно . Така както описваш тая охладителна система не е обгрижвана скоро , затова и оплакванията . Последното, мое мнение .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
Мечтае да кара: BMW

Мнение от русиабн » 20 Апр 2012, 7:40

shmolki написа:не трябва но карах 318 и нямаше да загрее никога палих и гумите на място без да загрее нито един път а тва малко да го позоря и веднага почваше да загрява но никога не сам го оставял да стигне чержено или някоя висока темшпература която да е фрапираща

Абе колега карам и аз 1,6 вече 8години и си ги ръчкам прилично, ама до сега проблем с загряването не съм имал :?: Това наливане на охладителна течност на всеки 10кв. и да няма видим теч нещо не ми се връза, а ако пълни картера, то до сега не трябва да я караш тази кола, защото отдавна ще е заминала при такива количества. Ако не можеш да решиш проблема сам бягай на майстор, че идва лято :yes:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E30

Мнение от kiborg » 20 Апр 2012, 19:15

провери да не е спукан блока,че имах такьв проблем.

Потребител
Аватар

Мнение от shmolki » 20 Апр 2012, 20:12

нашее на рачка имам в предвид на пистата в пищигово на яко дупене,това ще рече в кръг до като не се праснат гумите след като стане тва нвщо се слагат нови но мн загряваше и за това го прегрях, и то не прегрях а мина средата или 90градуса.Не е нещо фрапиращо за тва пуснах темата защото не е логично да се получава тва нещо

Назад към E36