Въпрос за компа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за компа
Гледам тука по форума все пише за скритите функции на компа ама пише само големите а за малките нищо не пише става въпрос за най малкия с двете копчета някой знае ли дали има някви скрити функции и ако има как се отключват 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
_KKK_ написа:Също така искам да попитам и аз за комп. дето е с 7-8 копчета и едното от тях МЕМОРИ..... та тва запаметяване кво е ? Като го натисна и до часовника излизат едни чертички и тва е ...... как да го използвам и за кво служи изобщо ?
Това не е да запеметяваш нещо, а да ти "напомня". Чертичките са индикация че си го вкл. и ще ти подава звуков сигнал на всеки кръгъл час (не съм 100% сигурен за интервала) и да ти дрънка като стане под +3 градуса
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
BayHoy написа:Ruskia_bg написа:За да не отварям нова тема: какво трябва да се смени за да се мине от малкия към големия комп?
ако не се лъжа трябва да си купиш големия комп и буксите към него мисля че големите компове вървят около 200 кинта а букста незнам
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... hlight=obc
чети тука :-)
Не само 200 кинта и буксите... "малко" поокабеляване + количесво нерви още малко чаркалък за да ти работят всички функций... Ако тая година имам време ще го отпочна...
8 мнения
• Страница 1 от 1