кабели за бмв
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- loshiq_rnb
- Потребител
-
- Кара: 318 i
кабели за бмв
колеги , сложих кабели за свештите но , от е36 318 94г. а моето е саштото но 92г. и е с верига . тези кабели са с умен кабел а незнам моето дали има някаде да вкл. датчика или каде е ако има. ште се радвам ако някой ми помогне . благодаря предварително...
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Re: кабели за бмв
Колега щом е 94г колата от която си взел кабели се предполага че е м43(с верига),а твоята щом е 92г се предполага че е м40(с ремък и делко).Кабелите на двата мотора са абсолютно различни.На м43 са къси и имат пластмасови рингове отвън,а на м40 са доста по-дълги,силиконови кабели.
Дано съм бил полезен,понеже не разбрах много добре кой е твоя мотор и от какъв си взел,защото от м40 на м43 може да станат,но иначе е изключено да паснат
Дано съм бил полезен,понеже не разбрах много добре кой е твоя мотор и от какъв си взел,защото от м40 на м43 може да станат,но иначе е изключено да паснат

- loshiq_rnb
- Потребител
-
- Кара: 318 i
Re: кабели за бмв
благодаря колега, но и моето е с верига 92г. това от което взех кабелите сашто . но старите ми намаха умен кабел (с датчик). вапроса ме, каде би трябвало да се намира тази букса за датчика. благодаря
3 мнения
• Страница 1 от 1