Проблем с ключа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- miroslav_86
- Потребител
-
Проблем с ключа
Здравейте! Нов съм във форума. Става въпрос за BMW e36 94-ta година, седан с 4-те врати. Проблемът ми е следния. Преди време оригиналния ключ беше се изтъркал. Ходих на авто ключар и той направи нов ключ без чип. Колата си палеше всичко си беше окей. Но ключа падна от 2-3 пъти от високо и се счупи. Отидох и си направих нов. Но той не искаше да пали. Вратите се откючваха даваше си на контакт и до там неискаше да пали. Преместих чипа от оригиналния ключ пробвах и пак неискаше да пали. Взех пластасовия ключ успях да запаля и отидох при ключаря който ми направи 2-я ключ този който беше се счупил. И той въртя и сука колата неискаше да пали. Слага ключа в някакво усройство и каза ,че чипа се чете. Запалих колата и се прибрах. Тая сутрин тръгвам да паля колата с пластмасовия ключ но неискаше да запали. Дава на контакт чувасе стартера как чуква но неиска да запали. Бихте ли ми казали от какво може да е? И някакви съвети как да го оправя. Предполагам , че устройството което чете чипа се е прецакало и освен този чип който смених , неиска да чете чипа и на пластмасовия чип. Забравих да кажа , че цял ден бях махнал акумолатора и сега вечерта пак се пробвах с пластасовия ключ и пак както сутринта. Благодаря ви за помоща!
1 мнение
• Страница 1 от 1