DISA нлапа на М43

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 525D 2001г.седан

DISA нлапа на М43

Мнение от johnni_b » 14 Мар 2012, 23:02

Колеги, ще слагам обикновенна газова на колата. Искам да махна Disa клапата за да не ми направи проблем. Може ли някои да ми обясни по-подробно как се разглобява самата клапа и кое точно трябва да извадя за да нямам проблеми при евентуален гърмеж на газовата. Колата е М43 1.6 96г.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: DISA нлапа на М43

Мнение от vaykisss » 14 Мар 2012, 23:23

johnni_b написа:Колеги, ще слагам обикновенна газова на колата. Искам да махна Disa клапата за да не ми направи проблем. Може ли някои да ми обясни по-подробно как се разглобява самата клапа и кое точно трябва да извадя за да нямам проблеми при евентуален гърмеж на газовата. Колата е М43 1.6 96г.

аз я правих тая процедура ,ми така да кажа ''кормиш '' я :mhihi: цялата да остане само капачето,имам една подготвена за обикновенна газ,мога да я снимам,без да е имала газ колата се разтропа от оста и та я подготвих за обикновенна газова,но в крайна сметка сложих газов инжекцион ,няма да ти казвам предимствата на ГИ и тем подобни има много колеги които си карат с обикновенна газова и нямат дертове :yes: , много е важен монтажа като цяло,щом си решил слагай,че с тия бензини не се издържа :kuku:

Назад към E36