датчик колянов вал м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
датчик колянов вал м50б20
Здравейте колеги имах един проблем с колата и след като ходих до сервиз ми казаха че проблема е в датчика на коляновия вал и трябва да се смени,но нямало смисъл да се купува втора ръка,защото повечето били развалени и не може да се разбере дали работи или не а цената му нов била около 300 лв.може ли да споделите мнение как може да се разпознае втора ръка датчика дали е работещ.Нека да кажа и все пак какъв беше проблема на който ми казаха че решението е въпросния датчик.Колата трудно се форсира след натискане на педала рязко следва едно замисляне около секунда и тогава се форсира.
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: датчик колянов вал м50б20
Нещо са те излагали с цената!
Нов за моята кола от Вари е:
Един приятел с двигател като твоя си смени с някакъв не го знам китаиски/турски за около 80лв и вече си кара 3 години без проблеми!
Или си взимаш неоригинален за 80лв или даваш 190 за оригинален това са ти варянтите, втора ръка не е оферта!
Нов за моята кола от Вари е:
Номенклатурен номер : 12141247622
Описание : импулсен генератор
Ед. цена (с ДДС) : 195.19 BGN
* Вари 2000 ООД си запазва право за промени в цените
Един приятел с двигател като твоя си смени с някакъв не го знам китаиски/турски за около 80лв и вече си кара 3 години без проблеми!
Или си взимаш неоригинален за 80лв или даваш 190 за оригинален това са ти варянтите, втора ръка не е оферта!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ако ще купуваш нов аз бих те посъветвал да е от скъпите. А в сервиза как заключиха, че датчика е проблема? Най-добре потърси работещ датчик от приятел или колега и пробвай с него, че няма да е много приятно да дадеш 200лв. и да се окаже, че проблема не е там. Хубаво е да се погледнат също датчик разпределителен вал, дебитомер, ТПС.
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
ами на диагностиката нищо не показа никакви грешки но от опит заключиха че е от това.ясно значи ако ще сменям да е нов.благодаря!!! 

кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
4 мнения
• Страница 1 от 1