Проблем - при заключване светват светлини в купе и табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vasmir
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 TOURING
- Детайли за колата: Individual, M packet
Проблем - при заключване светват светлини в купе и табло
Здравейте колеги,
Откоро имам E36 touring, 97-ма и вчера ми се появи следния проблем - при заключване на колата с ключа светват всики лампи в купето и таблото, все едно съм завъртял копчето за осветление на габарити. Същото се слува като влезна в колата и натисна копчето за аклюване на шофьорската врата. Също така почва да мига и червена лампичка пред скоростния лост.
Колата е има и аларма, която обаче не е вързана към централното. Нея я използвам след като заключа с ключа. Но в случая със или без нея положението не се променя.
Прияте ден на всички!
Откоро имам E36 touring, 97-ма и вчера ми се появи следния проблем - при заключване на колата с ключа светват всики лампи в купето и таблото, все едно съм завъртял копчето за осветление на габарити. Същото се слува като влезна в колата и натисна копчето за аклюване на шофьорската врата. Също така почва да мига и червена лампичка пред скоростния лост.
Колата е има и аларма, която обаче не е вързана към централното. Нея я използвам след като заключа с ключа. Но в случая със или без нея положението не се променя.
Прияте ден на всички!
- kater68
- Потребител
-
- Кара: е46 320и
Re: Проблем - при заключване светват светлини в купе и табло
има едно палче на насрещника на ключалката,може да се е иносило
- vasmir
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 TOURING
- Детайли за колата: Individual, M packet