разлика в хидравлики

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

разлика в хидравлики

Мнение от whisky_touch » 05 Мар 2012, 17:22

Искам да попитам има ли и ако има каква е разликата в хидравликите на е36 преди и след фейса. Защото предната ми кола беше 97г. А сегашната ми е 93 и хидравликата на по старата се върти осезаемо по трудно. Има си масло в казанчето, или просто е износена и аз не знам
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 316i
Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968

Re: разлика в хидравлики

Мнение от georgi9909 » 05 Мар 2012, 18:14

Колега а сменял ли си хидравличното масло? То може да има ама вече да не става за нищо.То също има живот и се сменя на определено време.
Колчетата нанасят поражения на вашите коли само в случай на самоотбрана.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 05 Мар 2012, 20:04

Да преди няколко месеца го сменях
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 06 Мар 2012, 16:15

Никой ли не знае дали имат разлика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Мар 2012, 16:18

Няма разлика , всичко зависи по-скоро от гумите и окачването на колата , но какъв е проблема да ти е по-директно ? Аз лично го предпочитам в пъти пред отвинтения волан
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i
Мечтае да кара: BMW M6 G-power

Мнение от ShowTime » 06 Мар 2012, 17:16

Колега,няма да се притесняваш....аз също карам е36 преди фейса и има приятел с такава след фейса и съм я карал и забелязах,че неговият волан се върти по-лесно от моя...и аз отначало си мислех,че може да имам проблем,но явно не е от проблем,а просто фейсовите са с по-лека хидравлика и така :yes:
Коли и жени,които не могат да въртят задницата,не са за хвалене!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whisky_touch » 06 Мар 2012, 17:48

Ами ако има значение както каза колегата по горе аз съм с ниски пружини и амортисьори, а предната ми беше стокова,но не вярвам това да е от голямо значение. Ами ако сложа хидравлична помпа от кола след фейса дали ще има промяна или трябва и рейка да сменя?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i
Мечтае да кара: BMW M6 G-power

Мнение от ShowTime » 06 Мар 2012, 20:24

Не знам дали е от значение окачването..моето също е малко по-ниско от това на другото,което карах,но според мен по-скоро ширината на гумите оказва влияние и колкото е по-широка гумата,толкова по-голямо триене има и от там по-трудно въртене на волана,но това са мои мисли,не претендирам да е така..иначе на фейсовата и сложихме 17-ки с 225 гуми в момента(преди беше с 15-ки на 195) и пак си се върти по-лесно,отколкото моята с 15-ки на 195....иначе за помпата и рейката нека по-компетентните да кажат ;)
Коли и жени,които не могат да въртят задницата,не са за хвалене!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от shiko » 06 Мар 2012, 23:47

до колкото съм запознат има две хидравлични помпи-едната е на 90 бара,а другата на 110 бара.предполагам че при 110 бара волана ще е по лек.

Назад към E36