Клеморед
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Клеморед
Здравейте колеги оня ден щях да ходя на сбирката на Еко, но слизам при колата въртя да паля и нищо след няколко секунди въртя пак и нищо свалях, разменях акумулатори и нищо тъй като си мислих,че е натрупало някакви грешки. От прочетеното тука разбрах, че клемореда ме разиграва не прави връзка всеки път и не иска да завърти. Чисто нов "оригинален" ми казаха, че струва 125 лв.(магазин Ауто Плюс) та въпроса ми е този моя като го сваля мога ли по някакъв начин да го почистя (ако изобщо проблема се изразява в почистване) и да го съживя или най-добре да търся друг вариант
П.П Проблема е със сигурност в него защото пали чак след няколко опита.
Благодаря на всички, които ще се отзоват на проблема ми!

П.П Проблема е със сигурност в него защото пали чак след няколко опита.

Re: Клеморед
Може и да се е износил и да превърта, при мен случаят беше такъв. Въртиш докрай и нищо не се случва? Реших проблема с нов втора ръка
за 20-30лв. от 3 г. го карам вече 

- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
моя тдс така като направи значи четките на стартера ги няма щото до сега няколко пъти правя стартер и всеки път така и накрая смених целия стартер щото ми писна на всеки 6 месеца четки да сменям и така купих си стартер от Данчо от Добрич и сега нямам ядове.
Колеги от всичко направено започнах от клемореда да търся проблема и накрая стигнах до четки на стартера смених ги и за сега всичко е 6 да се надявам че няма да стане като колегата с TDS-a
Темата е за ключ 

4 мнения
• Страница 1 от 1