загуба на мощност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
загуба на мощност
Здравейте, ето какво ми се случи вчера, пътувам си в града, колата е полузагряла, и като давам газ усещам че двигателя не иска да се форсира както нормално и се форсира доста по бавно и трудно. Днес сутринта този проблем ве4е го нямаше. Чудя се каква би могла да е причината .
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
хм.
от горивото ме съмнява да е ,зареждам от едно и също место винаги, и досега проблеми за една година не е имало, а ако е свещ не би ли следвало проблема да си остане ,вместо да се "самооправи"
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Ами не то4но на мен ми правиха бела свещите ту работи на 3 цилиндъра ту прекасва от време на време и после се оправя от самосебеси докато една ве4ер непоиска изобщо да запали.Добре 4е доидоха две маистор4ета дето явно 4уват на БМВтата,казаха 4е са све6ти,смениха ги и с 4укването запали.
В твоя слу4аи може да не е све6т но не е изклю4ено и да е...
В твоя слу4аи може да не е све6т но не е изклю4ено и да е...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: загуба на мощност
Каква е колата, бензин или дизел?perko написа:Здравейте, ето какво ми се случи вчера, пътувам си в града, колата е полузагряла, и като давам газ усещам че двигателя не иска да се форсира както нормално и се форсира доста по бавно и трудно. Днес сутринта този проблем ве4е го нямаше. Чудя се каква би могла да е причината .
Последна промяна ICE на 13 Фев 2006, 1:03, променена общо 1 път
9 мнения
• Страница 1 от 1