Проблеми с 316 компакт 97 год
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с 316 компакт 97 год
Преди 1 месец започнаха проблемите с паленето като я запаля си вдига до 1100 оборота и като тръгват да падат колата гасне а от скоро започна и прекъсване на първа скорост бях на диагностика в Bosh от там ми казаха че нямам грешки по двигателя.ако има някои няква идея нека сподели
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Проблеми с 316 компакт 97 год
Горивния филтър сменял ли си го скоро?
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Погледни гофрирания маркуч от филтара към смукатела да не е цепнат някаде, и да ти смуче въздух.Бензинов филтър, както каза колегата, може и бензиновата помпа да си заминава или да е подпушена цедката в резервоара.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
+1 за гофрето до дебитомера 

- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1981 Corvette
Моята кола правеше подобни неща заради номер 1 от схемата
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ntilation/
Иначе, диагностиката няма да покаже, ако е скъсано гуфрето на дебитомера, ако бензиновата помпа дава фира (мен ме съмнява да е от това в твоя случай), няма да покаже ако бензиновия филтър е задръстен , ако дебитомера прави пърчета.
Можеш да провериш свещите как са , кабелите, датчика на разпределителния вал някой път прай мизерии но на диагностика не го показва. Регулатора на налягането на бензина може да си заминава и като е студена да е дави и от там да идва прекъсване, гаснене.
От всичките тези неща най-вероятно смучи въздух от някаде и затова ти прави проблеми.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... ntilation/
Иначе, диагностиката няма да покаже, ако е скъсано гуфрето на дебитомера, ако бензиновата помпа дава фира (мен ме съмнява да е от това в твоя случай), няма да покаже ако бензиновия филтър е задръстен , ако дебитомера прави пърчета.
Можеш да провериш свещите как са , кабелите, датчика на разпределителния вал някой път прай мизерии но на диагностика не го показва. Регулатора на налягането на бензина може да си заминава и като е студена да е дави и от там да идва прекъсване, гаснене.
От всичките тези неща най-вероятно смучи въздух от някаде и затова ти прави проблеми.
6 мнения
• Страница 1 от 1