Въпрос за англичанка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Въпрос за англичанка?
Може ли е36 купе 07.96г. да е изцяло стария фейс, само където има дигитална клима?
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Re: Въпрос за англичанка?
Един приятел кара купе 94 с дигиталния климатроник.
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Както казаха колегите нищо не е невъзможно но едва ли е фабрично, след октоври 95 или малко по-късно вече е36-ците са с фейсовата броня и другите различия , поне така мисля аз , а също не не никакъв проблем да се присади и дигитален климатроник на кола 1992 или 94 просто всичко си е занимавка.
Мисълта ми е че всеки може да направи всякакви промени по колата си но при производството си има някакви регламенти , мен лично ми харесва колкото се може повече колата да е във вида в който е излязла от завода защото всичките промени/подобрения по колата направени от човек не са толкова добри и трайни както са направени в завода в Мюнхен , лично мнение
Мисълта ми е че всеки може да направи всякакви промени по колата си но при производството си има някакви регламенти , мен лично ми харесва колкото се може повече колата да е във вида в който е излязла от завода защото всичките промени/подобрения по колата направени от човек не са толкова добри и трайни както са направени в завода в Мюнхен , лично мнение

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
bmw318is4 написа:Както казаха колегите нищо не е невъзможно но едва ли е фабрично, след октоври 95 или малко по-късно вече е36-ците са с фейсовата броня и другите различия , поне така мисля аз , а също не не никакъв проблем да се присади и дигитален климатроник на кола 1992 или 94 просто всичко си е занимавка.
Стана ли любопитно.От коя година се монтира дигиталния климатроник на Е 36?
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
bmw318is4 написа:Както казаха колегите нищо не е невъзможно но едва ли е фабрично, след октоври 95 или малко по-късно вече е36-ците са с фейсовата броня и другите различия , поне така мисля аз , а също не не никакъв проблем да се присади и дигитален климатроник на кола 1992 или 94 просто всичко си е занимавка.
Това е ясно питам за сток версия, която не мунингована!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Възможно е. Английските са такива някакви странни. Таблото без бега го слагат до много късно, също и маската преди фейса.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
В Мюнхен няма фабрика .
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
Ba4oIlia написа:В Мюнхен няма фабрика .
http://www.automotivetraveler.com/index.php?option=com_content&view=article&id=852:touring-the-bmw-factory-munich-germany&catid=122:bimmer-dreamer&Itemid=315
Има фабрика доколкото знам , моята е36-ца е излязла от там през далечната 1994 ( и тая информация са ми я дали германците) , а пише че все още на ден излизат по 800 купета от новите тройки информацията е от 2009 октомври
Дигиталният климатроник се монтира от началото на 96 година но аз съм виждал дигитален климатроник (фабричен) на кола ноември 1995 г. иначе на всяка е36 може да се сложи дигитален климатроник но се разглобяват доста неща и не става със сменяне само на модула както имах глупостта да си мисля аз преди време

- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
И при мен има някви такива аномалии колата ми е 96г. а е с врътките иначе бега си го има и е пълен М-пакет заводско внос от Швейцарландия 

- Kishop
- Потребител
-
- Кара: Е36 М42 Coupe
- Мечтае да кара: Колело
Нищо не пречи моделите които са излезли 96г да са произведени 95г,то се пак си трябва време нещо да се измисли и конструира,така че може пробно да са пуснали някои обновления,като диг. климатроник и през някои късни модели през 95.А относно пасажерския бег го има още от 94г мисля но не съм 100% сигурен.А колата може да е с по ранна дата на 1-ва регистрация,примерно 02 95г а да е закупена и регистрирана 07,96г и за това да си е с стария фейс.Моята кола също ми я пробутваха за 02,97г а се оказа 2 години по дърта.
МОШЕННИЦИ да искаш само.

е какъв е проблема, то тоя фейслифт така или иначе е от 9/96та
и какво значи изцяло стария фейс, то ако мислите, че брони, табла, жабки имат нещо общо с обновлението в горната дата..
и какво значи изцяло стария фейс, то ако мислите, че брони, табла, жабки имат нещо общо с обновлението в горната дата..
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
И аз не разбрах точно какво означава изцяло стария фейс , но наистина много се спекулира с датата на производство и датата на регистриране , мене ми казаха че моята кола е януари 1996 и се надявах на двигател м44 и дигитална клима а съм с врътките и м42 не че е някаква болка за умиране но колата е януари 1995 , и наистина в италианския и талон пишеше януари 1996 и не мога да виня човека дето ми я е продал , той толкова разбираше от бмв-та че ми кажа че е 318и а тя излезе 318ис
След обстойна проверка по интернета всички делят колите на след и преди 96 значи това е годината от която има дигитална клима но винаги може да има по някое изключение , още се споменава, че след 97 по дигиталния климатроник има промени - доп. функции и т.н..... абе ... друго си е с екстрите на макс
След обстойна проверка по интернета всички делят колите на след и преди 96 значи това е годината от която има дигитална клима но винаги може да има по някое изключение , още се споменава, че след 97 по дигиталния климатроник има промени - доп. функции и т.н..... абе ... друго си е с екстрите на макс
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
Колата за която питам е с тесния бъбрек, по-широкия мигач на предните калници! Иначе с дигитална клима! Понеже е с м-пакет и сменяно табло не знам по тия ктитерии към кой фейс е.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
ами ако вземеш последните 7 символа от шасито всичко ще ти се изясни 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2