Въпрос???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос???
Става въпрос за таблото на 320 е36. Имам въпрос за светлините.Значи едното което свети е на АБС-а и до него в дясно има друго което обаче немога да определя за какво е и ми свети постоянно.Значи намира се отдясно на АБС-а.Ако някой може да ми отговори защо свети постоянно и за какво отговаря тва ще съм му благодарен.Извинявам се че немога да се изразя напално ясно но дотолкова съм запознат с техническата терминология 

Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
jk написа:Да не пускам нова тема - ако нямам датчици на накладките пак ли ще свети?
Да ще свети докато не сложиш нови датчици.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Ако не ти се дават 34лв за датчици , може да окъсиш кабелчетата им
и лампата пак ще загасне , но си е подобре да сложиш така няма опасност да надереш дисковете по-късно
и лампата пак ще загасне , но си е подобре да сложиш така няма опасност да надереш дисковете по-късно
Аз по принцип питам защото още не съм сменял накладки откакто съм взел колата и понеже не знам как изглеждат тези датчици исках да разбера как да проверя дали ги имам или не. Сигурно имам освен ако предишния собственик се е стиснал за няколко евра
Обаче имам напоследък едно такова "скърцане" ли как да го нарека като спирам... това не е ли знак за заминаващи накладки (иначе на таблото не свети нищо)?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Точно за това е знак (или че феродото е кофти, дори да го има в изобилие), така че си провери накладките... Иначе стават грозни работи...
Never mistake motion for action...
7 мнения
• Страница 1 от 1