Имам нужда от съвет !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kishop
- Потребител
-
- Кара: Е36 М42 Coupe
- Мечтае да кара: Колело
Имам нужда от съвет !!!
Здравейте.Въпросната кола е 318ис М42......Така,дойде време на гърнето да си замине,не му се сърдя щото се пак е заводското пък колата си е 94г.По конкретно искам да си сменя гърнето барабар със средното с нещо свястно.В нета ми изпаднаха някакви варианти за гърнета за IS от сорта на 130 до 150 лв(само за задно става въпрос)но за тея пари се чудя какво ли качество ще е.В един магазин за авточасти ми предложиха цялата система за IS-средно+задно за 550 лв.Знам че има мн писано и сичкото съм го изчел по 2 пъти и пак в крайна сметка никъде не пише тва където ме интересува.Не искам разни ламаринени бурии,хубавите спортни гърнета са мн кинти,втора ръка мн не ми се иска - новото си е ново,склонен съм на някое тихичко нормално.Искам просто съвет какво да потърся от къде и горе долу колко кинти ще е.Аз съм от Пловдив и ви благодаря предварително.

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Имам нужда от съвет !!!
Колега не ми стана ясно ново ли да е гърнето или може и втора
рака за да знаем какво да предлагаме
рака за да знаем какво да предлагаме

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Аз поне не разбрах ти тихо ли искаш или да чупиш стъклата на хората
шума основно зависи от резонансовото гърни,само с задно трудно ще направиш някъв голям шум вземай си някво пазарско щом искаш да ти е тихо 

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
колега Babuna има гърнета нови http://proparts.bg/category/599/sportni-auspusi.html
аз мога да ти прдложа стоково гърне много запазено от ис ка 50лв каквото и да сложиш ще понадрънчава освен турбо гърне
успех
аз мога да ти прдложа стоково гърне много запазено от ис ка 50лв каквото и да сложиш ще понадрънчава освен турбо гърне
успех

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
- Kishop
- Потребител
-
- Кара: Е36 М42 Coupe
- Мечтае да кара: Колело
Много далече съм от мисълта да бутам прозорците на хората.Под хубаво спортно гърне имах предвид нещо Supersprint ала бала но сега толкова суха пачка нема.Искам нещо прилично не да реве като пияна мечка.10х от тея сайтове има 1-2 където хващат окото,ще видим.

6 мнения
• Страница 1 от 1