амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
амортисьори
какво мислите за каталога на Д&В където предлагат амортицьори заедно с пружини и всичко.
дали си струва да се купуват такива, които са доста скъпи, подобряват ли окачването и стоенето на пътя?:)
не ми се смейте, аз съм любител само
дали си струва да се купуват такива, които са доста скъпи, подобряват ли окачването и стоенето на пътя?:)

и аз мислех да отворя тема за това ...
все пак нямам много опит и ще се радвам някой който знае повече да сподели
Според мен ако пружините са в комплект с амортисьорите т.е. и самите амортисьори са по къси положителен ефект ще има
но не правете моята грешка:
аз смених само пружините/30-40мм/, от същия каталог, но с оргиналните амортисьори - резултата: поведението на пътя се подобри значително, малко повече друса, но ... след 1 година с тях сега се налага да купувам нови амортисьори при положение че са сменени с нови заедно с пружините
явно трябва да са по-къси
Сега съм се спрял на два комплекта амортисьори с пружини - на Bilstein 641EUR или на Sachs Performance 608EUR. И двата коплекта понижават с 35-40мм.
за другите марки които се предлагат - може и да са добри, но нищо не съм чувал за тях и не искам да рискувам
Все още не мога да се реша дали да инвестирам още пари в тази кола или да мисля за друга
а иначе вече не мога да си представя колата с нормалните пружини ... изглежда като джип с тях
:mha:
а и ако не друса - няма как да се насладиш на пътя

все пак нямам много опит и ще се радвам някой който знае повече да сподели
Според мен ако пружините са в комплект с амортисьорите т.е. и самите амортисьори са по къси положителен ефект ще има
но не правете моята грешка:
аз смених само пружините/30-40мм/, от същия каталог, но с оргиналните амортисьори - резултата: поведението на пътя се подобри значително, малко повече друса, но ... след 1 година с тях сега се налага да купувам нови амортисьори при положение че са сменени с нови заедно с пружините

явно трябва да са по-къси
Сега съм се спрял на два комплекта амортисьори с пружини - на Bilstein 641EUR или на Sachs Performance 608EUR. И двата коплекта понижават с 35-40мм.
за другите марки които се предлагат - може и да са добри, но нищо не съм чувал за тях и не искам да рискувам
Все още не мога да се реша дали да инвестирам още пари в тази кола или да мисля за друга
а иначе вече не мога да си представя колата с нормалните пружини ... изглежда като джип с тях

а и ако не друса - няма как да се насладиш на пътя

- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: амортисьори
balki написа:какво мислите за каталога на Д&В където предлагат амортицьори заедно с пружини и всичко.
от този каталог каквото и да избереш нема да сбъркаш
аз само от там си пазарувам
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
хахахха
Предполагам, че този каталог е периодичен или нещо такова... Въобще не знам за какво иде реч та и затова питам
5 години... и ти още киснеш тук
Така и така си тук ... откъде освен от каталога на Дарукар се избират тези неща? ebay? друг онлайн източник? 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2