316-compact-automatic - рядкост ли е ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
316-compact-automatic - рядкост ли е ?
Здравейте,бандараци!
Ето че и аз си се сдобих с екземпляр от правилната марка.
Малък,автомат,но все-пак-Баварче!
Разбирам че не е бегач,но беше "любов от пръв поглед" и го "ожених"!...
Сега му сменям задължителните консуме-та и ще питам,вероятно доста неща в бъдеще тук,а и виждам че някои от вас си разбират и инфо си имат. Евала!... Въпроса ми е: Що ми разправят че за модела -автомат е рядкост и съм щял да бера ядове по тая причина....Вярно ли е,или просто поредните дрън-дрън...?
Ще ми се да чуя мнение от вас,понеже познавате материята.
Благодарско,и късмет на всички!...
Ето че и аз си се сдобих с екземпляр от правилната марка.
Малък,автомат,но все-пак-Баварче!

Разбирам че не е бегач,но беше "любов от пръв поглед" и го "ожених"!...
Сега му сменям задължителните консуме-та и ще питам,вероятно доста неща в бъдеще тук,а и виждам че някои от вас си разбират и инфо си имат. Евала!... Въпроса ми е: Що ми разправят че за модела -автомат е рядкост и съм щял да бера ядове по тая причина....Вярно ли е,или просто поредните дрън-дрън...?
Ще ми се да чуя мнение от вас,понеже познавате материята.
Благодарско,и късмет на всички!...

...BMW?...-...чист адреналин!...
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Първо - добре дошъл! Избрал си правилната марка и това е важното! Останалото е суета...
Второ - избрал си правилният форум! Отдели време първо да използваш търсачката на форума и да провериш какво е изписано по темите, които те интересуват на първо време. Уверявам те, че ще научиш много неща. Много от въпросите, които би повдигнал са разисквани много пъти. Хвърли им един поглед. След това, ако има нещо, което не можеш да намериш като инфо, питай
Сега конкретно на въпроса ти. Правилно си предположил, че това са поредните "дрън, дрън". Карай и се радвай на живота
Второ - избрал си правилният форум! Отдели време първо да използваш търсачката на форума и да провериш какво е изписано по темите, които те интересуват на първо време. Уверявам те, че ще научиш много неща. Много от въпросите, които би повдигнал са разисквани много пъти. Хвърли им един поглед. След това, ако има нещо, което не можеш да намериш като инфо, питай

Сега конкретно на въпроса ти. Правилно си предположил, че това са поредните "дрън, дрън". Карай и се радвай на живота

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
здравеи и от мен !!!
,направил си добър избор като си зел автоматик голям кеф е да джъткаш грдско. 316 е малко по мудно но тва да не те претеснява .
смени си маслото на скоростната кутия и филтура задължително.
масло-50лв
филтър-35лв

смени си маслото на скоростната кутия и филтура задължително.
масло-50лв
филтър-35лв
Последна промяна prostia на 29 Яну 2006, 16:44, променена общо 1 път
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Честито и добре дошъл !!! И аз съм на мнението на колегите, че това за автоматика са глупости!Има хора които дори и чисто нова S КЛАСА да си купиш пак ще намерят кусури и от яд ще ти кажат че ще "береш ядове"! Смени си всички консумативи, пази си колата и и се насляждавай!Не обръщай внимание на безпочвени критики от хора - те просто завиждат, а като ти се прецака нещо /няма колата която да не се троши/ не унивай, а я прави и не се ядосвай !!! Успех !!!
::: vankata™ :::
- Гост
-
Здрасти!
Преди всичко искам да благодаря за отговорите ви,беше важно да чуя мнение от хора които знаят за що иде реч!...
Смених си всички масълца, филтри, ремъци, свещи, и си джиткам надуто из София все едно под капака имам 12 цилиндъра но си ги пазя да не ми се хабят!
Сега ще се погрижа и за деликатни промени във външния вид,макар и заводския имидж да е повече от добър-мисля...
В едно съм сигурен вече: ...каквото и да карам в бъдеще,ще бъде от този производител!...
А завистниците да ... и Т. Н. ...
МОНИ
Преди всичко искам да благодаря за отговорите ви,беше важно да чуя мнение от хора които знаят за що иде реч!...
Смених си всички масълца, филтри, ремъци, свещи, и си джиткам надуто из София все едно под капака имам 12 цилиндъра но си ги пазя да не ми се хабят!

Сега ще се погрижа и за деликатни промени във външния вид,макар и заводския имидж да е повече от добър-мисля...
В едно съм сигурен вече: ...каквото и да карам в бъдеще,ще бъде от този производител!...
А завистниците да ... и Т. Н. ...
МОНИ
...BMW?...-...чист адреналин!...
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
10 мнения
• Страница 1 от 1