стойности при тдс с инпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- shiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
стойности при тдс с инпа
някой знае ли с точност колко трябва да бъде предварението на 325тдс.ползвам инпата,но не мога да разбера как се работи с нея/смисъл само това не ми е ясно как се прави/.под оборотите мисля че беше има две скали които показват градуси.едната не се променя и беше около 2.90/лявата/,а дясната се променя като въртя помпата.трябва каквото показва лявата да показва и дясната или не е така.колко трябва да бъде тая стойност. 

Re: стойности при тдс с инпа
Точно така, колкото показва едната толкова трябва да е и другата. Трябва да е между 2,5-3,5 градуса. Извън тези норми записва грешка.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А може ли да напускате снимки с различните графи които излизат при четене на ТДС с инпа?
И коя графика за какво е?
Има на едно място винаги ми показва 42.99 и отстрани е с удивителна, немога да рабера къде се гледа колко е горивото и разни такива неща
За 318тдс ме интересува по-подробно ако е запознат някой колега.
И коя графика за какво е?
Има на едно място винаги ми показва 42.99 и отстрани е с удивителна, немога да рабера къде се гледа колко е горивото и разни такива неща

За 318тдс ме интересува по-подробно ако е запознат някой колега.

- shiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
това 42.99 излиза и при мен.и аз не знам за какво е.иначе горивото което се регулира с местенето на плочката на помпата се показва на третия ред отгоре на долу.точно под предварението.
- Dzl
- Потребител
-
- Кара: '00 318i
- Мечтае да кара: Me-109
- Детайли за колата: спънато комби с базови екстри
5 мнения
• Страница 1 от 1