смяна на термостат?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
смяна на термостат?
пичове,кажете ми за колко време се сменя термостата на Е36.колата не иска да грее като хората и ако може ме насочете към някой майстор,който може да извърши това по най бързия начин,че ми предстои пътуване до варна.мерси предварително.
а знаете ли има ли някакви филтри,които евентуално се сменят във връзка с парното.колата няма климатик и сложна ли им е смяната?
а знаете ли има ли някакви филтри,които евентуално се сменят във връзка с парното.колата няма климатик и сложна ли им е смяната?
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
къф мотор,аз оня ден сменявах на м42 за половин час,зависи от мн работи аз го зменявах на -10 и ми беха удървени ръцете 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
'Що на 80'С?Zik написа:Забравих да кажа - купи си термостат който да отваря на 80 градуса за да ти седи стрелката на средата! Да не е на 87 или 88 и т.н.
На колко градуса е неговия по дифолт?
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Забравих да кажа - купи си термостат който да отваря на 80 градуса за да ти седи стрелката на средата! Да не е на 87 или 88 и т.н.
не си прав.колкото е по дефалт толко.аз си сложих 88 на ис-а и стрелката ми седи една идея вляво както трее да бъде

- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
мерси за отговорите,ще го видя по каталог какъв трябва да е термостата.а някой може ли да ме упъти как да стигна до автосервиз туринг,къде точно се намира?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
tonkata написа:Забравих да кажа - купи си термостат който да отваря на 80 градуса за да ти седи стрелката на средата! Да не е на 87 или 88 и т.н.
не си прав.колкото е по дефалт толко.аз си сложих 88 на ис-а и стрелката ми седи една идея вляво както трее да бъдетака че купи си колкото си му е дадено в книжката за твоя мотор
Е да ама аз в бързината не се поинтересувах колко трябва да бъде и си купих 87 градуса и сега стрелката ми седи малко след средата и ме дразни

P.S. И на мен ми го извадиха по каталог че е 87 ама...
- Гост
-
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
bam-bam спешно ли ти трябват градусите? Случайно ми се намира дискче с "Autodata 2004"
, няма да ми е особен проблем да го инстална и да потършувам вътре 

Колкото повече, толкова повече.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Пишеш VIN и получаваш инфо!... Ама това си е за друга тема, нещо от рода "Кавъв ми е термастата за моята 318tds"... или нещо такова!bam-bam написа:къде има каталози ? или напрао да питам колко треа да е за мойто дизелче 1,8тдс

ПП. Сори за офтопика
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2