какъв съединител да си купя моля за съвет.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
какъв съединител да си купя моля за съвет.
здравейте колеги съединителя ми е на разваляне все още карам колата с него но вече е притеснтелно на някое по голямо нагорнище ако не съм засилен започва да боксува притриса притръгване(това ми казаха че се дължи на притискателя.)
Чудя се какви мерки да предприема естествено най добрия вариант е да си купя нов комплект със притискател и т.н но това е сварзано с доста пари които не са ми илишни в момента.дайте съвет какво мислите за тези по евтините комплекти мисля че са турски пак са пълен комплект но цента им е нещо от сорта на 70 80 лв за целия комплект.друг вариат който ми прдложих е да накова феродовия диск и дадоха гаранция че ще стане като нов но при този вариат се чудя какво става с притисктеля има ли вариант за рециклиране н притискателя.моля някой който е сменял наскоро съединител да даде едно мнение кое ще бъде най рентабилно.Колата е с м50б20 или м52б20 ако има някаво значение за съединителя.94 година е.благодаря навсички прдварително.
Чудя се какви мерки да предприема естествено най добрия вариант е да си купя нов комплект със притискател и т.н но това е сварзано с доста пари които не са ми илишни в момента.дайте съвет какво мислите за тези по евтините комплекти мисля че са турски пак са пълен комплект но цента им е нещо от сорта на 70 80 лв за целия комплект.друг вариат който ми прдложих е да накова феродовия диск и дадоха гаранция че ще стане като нов но при този вариат се чудя какво става с притисктеля има ли вариант за рециклиране н притискателя.моля някой който е сменял наскоро съединител да даде едно мнение кое ще бъде най рентабилно.Колата е с м50б20 или м52б20 ако има някаво значение за съединителя.94 година е.благодаря навсички прдварително.
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: какъв съединител да си купя моля за съвет.
Най-рентабилно е да си купиш оригинален афтърмаркет от реномирана марка. Закс примерно.
Другия рентабилен вариант е да си продадеш колата и да си купиш някоя на която поддръжката и е по джоба ти.
Другия рентабилен вариант е да си продадеш колата и да си купиш някоя на която поддръжката и е по джоба ти.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Е то вече цената за комплект феродов диск,притискател и лагер за Е36 вече варира около 150-180 лв.Общо взето на повечето автомобили и от по-ниския клас и марка са им на подобни цени комплектите.Може би на ладите и голф 2-ките ще са по-евтини.

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Sachs комплект за Лада е 160-180лв
От колега от форума можеш да купиш Luk за 150-160лв комплекта
Тея работи с no name турски измишльотини си ги избий от главата.. 
А наковаването на феродо на спирачките и съединителите е ритуал от соц времето и то не защото е по-евтино или хубаво,ами просто защото тогава си нямал избор да отидеш в магазина да си купиш Закс,Люк или въобще някакъв си съединител

А наковаването на феродо на спирачките и съединителите е ритуал от соц времето и то не защото е по-евтино или хубаво,ами просто защото тогава си нямал избор да отидеш в магазина да си купиш Закс,Люк или въобще някакъв си съединител

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
fedoracore написа:luk е горе доло добьр
+1 и аз съм на това мнение

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
какви 150-180 лв за комплект мене за претискател и феродов диск (демферен) ми обадиха цена от 550 лв (без аксиалниа лагер) и това е за 2.0 ако трябва да сменям съединител на 2.8 сигорно ще си фарля колата
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Те и по 600 за феродов могат да искат.
Колега най-добре е закс, лУк ...
Ако нямаш парички може да сложиш и по евтин, ако не караш много на "гуми" и такъв ще те изкара доста време.
Ако смениш само феродов може да стане така, че да не отделя като хората или изобщо да не можеш да включиш.
Успех

Колега най-добре е закс, лУк ...
Ако нямаш парички може да сложиш и по евтин, ако не караш много на "гуми" и такъв ще те изкара доста време.
Ако смениш само феродов може да стане така, че да не отделя като хората или изобщо да не можеш да включиш.
Успех
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
ами колеги мен от елит кар ми дадох цена 350 лв за комплекта тазимрка лук която хвлите всички от къде мога да сия поръчам и при ня за какви пари стаавъпрос?
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
batkoki написа:ами колеги мен от елит кар ми дадох цена 350 лв за комплекта тазимрка лук която хвлите всички от къде мога да сия поръчам и при ня за какви пари стаавъпрос?
350 за какъв, Закс, Люк, със Щампа БМВ..??
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
извинявам се че ползвам на колегата темата но за валео какво ще кажете
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
DRIFT MASHINA написа:извинявам се че ползвам на колегата темата но за валео какво ще кажете
Не бих сложил съединител, който го слагат на италианските автомобили. Препоръчвам ти Люк или Закс...
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
Мерси колега значи ще е някои от люк или закс
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае при толкова много изписано за съединителите при Е36 вие нова тема ли измислихте да пуснете? Ше трябва да се мислят някви награди за мързеливите... усещам аз...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2