Проблем с ск.лост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Проблем с ск.лост
Здравейте колеги,срещал съм се с всякакви проблеми но не и като
скоростния ми лост се движи едно такова странно хлабаво попринцип на повечето е36ци където съм влизал и купето което имах 328 като движех лоста се държеше по стегнато а на компакта самия лост играе хоро...тампоните на ск.кутия са нови но те нямат нищо общо с лоста немога да си го обесня просто....
Да не пускам нова тема ще задам и другия си въпрос та наскоро взех 2 джанти 19-ки за 60 евро с огромен борд
шарката е петолъчка разглобяема захваната е отвътре но джантата не е за бмв а щом петолъчката се разглабя значи могат и да станат на бмв
но ако може някои да ме опъти къде се продават само вътрешноста на джантата ?Утре следобед/над вечер ще пусна снимки на джантите
В моргата ми казаха че са за мерцедес но случаино един познат мина с колата си която е голф 5ца и като видях централния отвор че е по малък такъв като на джантите и решихме да тестваме и взеха та паснаха идеално
но нещо не ми се дават защото са разглобяеми и мога да ги нагодя за бмв-то по един или по друг начин(фланци или смяна на шарката с такава на бмв)

Да не пускам нова тема ще задам и другия си въпрос та наскоро взех 2 джанти 19-ки за 60 евро с огромен борд

шарката е петолъчка разглобяема захваната е отвътре но джантата не е за бмв а щом петолъчката се разглабя значи могат и да станат на бмв

В моргата ми казаха че са за мерцедес но случаино един познат мина с колата си която е голф 5ца и като видях централния отвор че е по малък такъв като на джантите и решихме да тестваме и взеха та паснаха идеално

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с ск.лост
Ми лостовия механизъм има луфтове. То друго обяснение няма.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Централния отовр може да се разтърже на 72.6, а с колко болта са и междуболтовото колко е, ако е 5х112,
може да стане и с преходни фланци.
може да стане и с преходни фланци.
4 мнения
• Страница 1 от 1