Изплащане на щета от БулИнс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Изплащане на щета от БулИнс
Много неща изчетох ,но никъде не видях подобна дискусия.
Та онзи ден ми удариха БМВ-то. на паркинк.Дойде КАТ описа всичките глупости и т.н.Ходих в БулИнс на оглед и ми казаха след 1 месец на касата за парите.Понеже четох че вече нещата при тях са се спекли и че вече и те не плащат,въпросът е ако някой скоро е имал разправии с тях да каже за каква щета колко пари е взел,та да си правя някаква сметка колко горе-долу ще взема и аз.
Аз имам да оправям :
1. Преден Калник
2. ПреднаПрестилка
3. Предна Броня
Почвайте залаганията,
а след един месец ще изтегля печелившия познал вярната сума
(колата е БМВ 318 "92.)
Та онзи ден ми удариха БМВ-то. на паркинк.Дойде КАТ описа всичките глупости и т.н.Ходих в БулИнс на оглед и ми казаха след 1 месец на касата за парите.Понеже четох че вече нещата при тях са се спекли и че вече и те не плащат,въпросът е ако някой скоро е имал разправии с тях да каже за каква щета колко пари е взел,та да си правя някаква сметка колко горе-долу ще взема и аз.
Аз имам да оправям :
1. Преден Калник
2. ПреднаПрестилка
3. Предна Броня
Почвайте залаганията,
а след един месец ще изтегля печелившия познал вярната сума

(колата е БМВ 318 "92.)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз септември имах удър в ограда .... там един излезна отсреща незнам си кво ... ала бала ....
ама имах предна броня, фар, подкалник, носач (имаше бордюр), калник.... кутия за филтъра ...
платиха ми 1800лв колата е 1995г
Ремонта беше в сервиза на БМВ
ама имах предна броня, фар, подкалник, носач (имаше бордюр), калник.... кутия за филтъра ...
платиха ми 1800лв колата е 1995г
Ремонта беше в сервиза на БМВ
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
не ми се ще да звучи като реклама ,но съм ,ного доволен от Витосха, тъй като за нещастие 2 пъти колата беше 4уквана леко, ноември мин. год. , щетите които ми платиха (главно тенекеджииска работа) бяха за по 280 лв и 240 , а 2та пъти ремонтите ми струваха по 40лв. за да се китнат и боядисат частите. съответно заден калник, а другия път маската и вейдата на фара, и леко надрана броня
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Баси ефтенията- 40 лв с боядисването
На мен боядисването на задна врата и заден калник ми излезна 150 лв само за работат и 120 за боя, кит и лак. Минал съм се значи. Че и работа не свършиха пичовете- след 3-4 месеца боята взе да се лющи
И по- вече този сервиз не съществува за мен.
А колкото до щетите на 3ро, дано ти ги изплатят навреме!

А колкото до щетите на 3ро, дано ти ги изплатят навреме!
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
да ви кажа пичове аз не съм много доволен от БУЛ ИНС ебаси чупиха ми стоповете и си купих после нови с белия мигач на Хела за 300 лв а БУЛ ИНС ми платиха само 140 лв а имам пълна застраховка е тва ако не е законен рекет си е.....ло майката Направо съм потресан от тяхната политика и тази година ще ме извиняват Другаде ще правя застраховка
BMW - Един живот не стига
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Гост
-
stevie_v_dj какво се учудваш това е БГ
иначе не е требвало да си купуваш докато не ти дадът кинтите или да им обясниш в магазина колко струват да не се правят на луди ..
наскоро смених халоген пратиха ме в техен сервиз те си го купиха те го сложиха не ми дадоха на мен парите да си намеря 2 за тея пари .. явно нещо са зели да се боцкат накриво

иначе не е требвало да си купуваш докато не ти дадът кинтите или да им обясниш в магазина колко струват да не се правят на луди ..
наскоро смених халоген пратиха ме в техен сервиз те си го купиха те го сложиха не ми дадоха на мен парите да си намеря 2 за тея пари .. явно нещо са зели да се боцкат накриво

за първи път чувам БУЛИНС да не плащат - колата ти е над 10 години и сигурно застрахователната стойност е спаднала значително, така че не може да се очаква кой знае какво, но със сигурност ще ти стигнат парите да си оправиш колата и да вземеш 2ра ръка каквото трябва.. за боядисване на елемент плащат около 80 лева при първа степен, сега не знам какво са ти писали в описа, ако кажеш, може и да се направи някаква прогноза..
напиши кво пише в описа (зеленото листче)
напиши кво пише в описа (зеленото листче)
No bling at the Ring
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
Значи колата е 93 година и е застраховах върху 7500 лв над стойноста уж ако стане нещо да си ми платят на 100 процента Ама тва е положението те водят парада и ако ти отърва Взеха да ми обясняват Швакита и разни други глупости а като правих застраховка не ми казаха че ако стане нещо изчисляват по шваки Взеха си ми кинтите и ме пуснаха по пързалката Ама съм луд по колата и дадох 300 кинта за белия мигач и ся си цъкам вътрешно и тва е
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Хора к'во се чудите, незнайте ли от к'во се определя,
1/застрахователна сума
2/ Години на колата(от амортизацията)
3/ Да ли е изплащано преди това т.е. ЗС - Щетата=на нова сума върху която се смята
Все пак колата не е застрахована по фактура ,а по експертна оценка, която вкючва по-горе споменатото.
Така , че к'во да познаваме трябват малко данни и се смята това е
.
1/застрахователна сума
2/ Години на колата(от амортизацията)
3/ Да ли е изплащано преди това т.е. ЗС - Щетата=на нова сума върху която се смята
Все пак колата не е застрахована по фактура ,а по експертна оценка, която вкючва по-горе споменатото.
Така , че к'во да познаваме трябват малко данни и се смята това е

- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
Абе човеко според теб върху 7500 лв застрахователна сума колко трябва да изплатят за два стопа Аз съм сигурен че 140 лв не е това което тря да изплатят при положение че и за втора ръка нестигат парите за два стопа
На мен декембри една нощ камион ми мина с тръба и ми одра покрива , а задния капак беше издран до ламарината така че чак се беше огънал. отидох при агента ми застраховател. той ми каза да си доплатя и 2рата полугодишна вноска на застраховката и ме изпрати в сервиза на Булинс В Бояна. Там я оставих и след седмица си я взех като нова.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
stevie_v_dj написа:Абе човеко според теб върху 7500 лв застрахователна сума колко трябва да изплатят за два стопа Аз съм сигурен че 140 лв не е това което тря да изплатят при положение че и за втора ръка нестигат парите за два стопа
Ако колата ти е застрахована над 7000лв.не значи че ще ти изплатят на 100% а че може да си я направиш в някой от техните сервизи.Ако колата ти е с валутно каско тогава отиваш в дару или камор слагат ти нови стопове и изобщо не те боли колко ще струват,защото се поема отзастраховката
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Просто Бул Инс не плащат вече, аз до миналата година бях при тях и за боя на капак ,калник и врата (надраха ми ги в центъра) ми дадоха 176лв. е..ти мизерията , аз за тия пари немога само капака да си оправя.
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4