буксата за задните светлини

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

буксата за задните светлини

Мнение от igra4a_bmw » 13 Дек 2011, 15:25

здравеите искам да си свьржа евро буксата за ремарке,но незнам кои кабел от буксата за кво е ,някои може ли да даде едно рамо ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: буксата за задните светлини

Мнение от plradev » 13 Дек 2011, 16:57

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от igra4a_bmw » 13 Дек 2011, 18:28

колега тази схема е имам ,но незнам самите кабели дето са за задните светлини ,те са 8 на брои от ляво и 7 на брои от дясно ,кои са мигачи ,стопове ,габарит

Потребител
Аватар
Кара: 530d E61 '2004
Мечтае да кара: М5 Е60

Мнение от Светлин » 14 Дек 2011, 20:27

Ако все още не си ги свързал ,най-удачния варианта за по сигурно е да провериш с пробна лампа ,преди да свързваш ,съшо важно е да се провери масата (3) на ремаркето дали е маса за да не стане късо . Иначе по схема за сток теглич е това :
1.син/зелен -мигач
2.жълт/бял -допълнителна светлина за мъгла ,ако нямаш на ремаркето не свързвай тва е опция
3.кафяв -маса
4.син/кафяв -мигач
5.сив/жълт -габарит
6.син/червен -стоп
7.сив/виолет -габарит
Преди да свързваш провери всичко ,ако мислиш че ще стане беля отивай при майстор.
В лявата страна на багажника има гумен маншон откадето могат да излезнат кабелите пада се около ауспуха някъде .Дано съм бил полезен ! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от igra4a_bmw » 16 Дек 2011, 22:27

Светлин написа:Ако все още не си ги свързал ,най-удачния варианта за по сигурно е да провериш с пробна лампа ,преди да свързваш ,съшо важно е да се провери масата (3) на ремаркето дали е маса за да не стане късо . Иначе по схема за сток теглич е това :
1.син/зелен -мигач
2.жълт/бял -допълнителна светлина за мъгла ,ако нямаш на ремаркето не свързвай тва е опция
3.кафяв -маса
4.син/кафяв -мигач
5.сив/жълт -габарит
6.син/червен -стоп
7.сив/виолет -габарит
Преди да свързваш провери всичко ,ако мислиш че ще стане беля отивай при майстор.
В лявата страна на багажника има гумен маншон откадето могат да излезнат кабелите пада се около ауспуха някъде .Дано съм бил полезен ! :yes:

колега благодаря,аз ги проверих по друг начин-изкарах буксата и с контролна лампа ги разучих, :yes:

Назад към E36