e36 фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- buffitto
- Потребител
-
- Кара: БМВ e46
- Мечтае да кара: БМВ X6
e36 фарове
Колеги искам да попитам един въпрос , става въпрос за фарове на е36 318 95-та година.
Предлагат ми 2 оригинални фара на BOSCH с цена 330 лв за брой и цена на ZKW - 146лв броя. Кой е по-добрият вариант като качество и може ли да монтирам фар с лупа понеже модела ми е заводско без лупа ??
Предлагат ми 2 оригинални фара на BOSCH с цена 330 лв за брой и цена на ZKW - 146лв броя. Кой е по-добрият вариант като качество и може ли да монтирам фар с лупа понеже модела ми е заводско без лупа ??
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: e36 фарове
кви са тея цени
по форума има в перфекно състояния комплекти по 100 лв бош с лупите няма проблем да сложиш квито ти харесват с лупи или без те само тва им е разликата иначе другото е еднакво

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
И двата са за първоначално вграждане и са добри. Вземай по добрата цена, само да не те минат с някоя реплика която се води "тип ЗКВ". На стъклата и стикерите ясно си пише "Bosch" и "ZKW".
Фарът с лупа е различен само отвътре.
Ако не са нови фарове, забрави тези цени!
Фарът с лупа е различен само отвътре.
Ако не са нови фарове, забрави тези цени!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
buffitto написа:Колеги искам да попитам един въпрос , става въпрос за фарове на е36 318 95-та година.
Ако са ти за красота ти си решаваш , ако ти са за да ти е светло има и по-евтин вариант. Втората ръка добре с лупа ама това не е толкоз важно ами по-скоро рефлектора да е добър иначе лупата не прави светло гаранция. Ако ще слагаш ксенон един ден ( мисли и малко напред ) едни биксенонони рефлекторни с лупи на стария фар и си свиркай.
- Viki Racing
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318Is Coupe
- Мечтае да кара: 328i
Hяма проблем да сложиш с лупи то само това им е разликата иначе другото е еднакво
буксите съвпадат всичко е еднакво аз бих сложил лупи.
буксите съвпадат всичко е еднакво аз бих сложил лупи.
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Колега кой в Бургас те залъгва с тези цени, това със сигурност е цена за нов фар, не се изхвърляй толкова няма голям смисъл...
- Viki Racing
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318Is Coupe
- Мечтае да кара: 328i
Купи си втора ръка гледах двата за 100лв ги беше пуснал един колега.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Здравейте,
аз правя услуга на колега, на който счупиха стъклото на десния фар. Става дума за E36 318tds Touring. Дали се продават само стъкло или е задължително да се вземе целия фар. Става дума за Bosch с лупи.
Благодаря!
аз правя услуга на колега, на който счупиха стъклото на десния фар. Става дума за E36 318tds Touring. Дали се продават само стъкло или е задължително да се вземе целия фар. Става дума за Bosch с лупи.
Благодаря!
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
RaHzElChO написа:Здравейте,
Благодаря!
Само стъкло трябва да търсиш по моргите или тук във форума.

- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
RaHzElChO написа:Здравейте,
Благодаря!
Има и само стъкла-както оригинални(към 150лв) така и афтърмаркет, по 40 лв ги гледах-ако не се лъжа!
....по темата +1 за ZKW
10 мнения
• Страница 1 от 1