Закупуване на 328 - м52б28
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Закупуване на 328 - м52б28
Колеги помагайте с информация какво да оглеждам в детайли при огледа на купе 328 (m52b28) 95г май месец.
Изчетох доста теми но си мисля, че може би има и още инфо.
Като за начало взех VIN номера и го проверих, купето си е 328 и мотора не е присаждан.
Кажете ми по какво трябва да разпозная читавия мотор, освех характерното стържене на ваноса.
И като за последно колко е нормалния разход за този мотор извънградско с скорост 100-120 без излишни демонстрации и т.н. с др думи спокойно каране.
Благодаря и ще ви бъда благодарни ако бъдете изчерпателни.
Ще ви помоля да не спамите темата с цитати от сорта "кво ти пука колко харчи нали е 328"... Питам образно да знам да се ориентирам дали колата е в форма, иначе съм се навил на висок разход понеже има 6 братя под капака и получавам душевен оргазъм още преди да съм чул звука от тях.
Изчетох доста теми но си мисля, че може би има и още инфо.
Като за начало взех VIN номера и го проверих, купето си е 328 и мотора не е присаждан.
Кажете ми по какво трябва да разпозная читавия мотор, освех характерното стържене на ваноса.
И като за последно колко е нормалния разход за този мотор извънградско с скорост 100-120 без излишни демонстрации и т.н. с др думи спокойно каране.
Благодаря и ще ви бъда благодарни ако бъдете изчерпателни.
Ще ви помоля да не спамите темата с цитати от сорта "кво ти пука колко харчи нали е 328"... Питам образно да знам да се ориентирам дали колата е в форма, иначе съм се навил на висок разход понеже има 6 братя под капака и получавам душевен оргазъм още преди да съм чул звука от тях.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Закупуване на 328 - м52б28
Одобрявам ти темата само заради "характерното стържене на ваноса", което всъщност е нехарактерно
Относно какво да гледаш и колко е разхода има много писано.

Относно какво да гледаш и колко е разхода има много писано.
Re: Закупуване на 328 - м52б28
Стойностите са мн различни, точно за това и питах за разхода но забравих да попитам как стой въпроса с поставянето на газов или метанов инжекцион.
Забелязах че единият преден амортесиор е изпуснал но явно ще се наложи и 2та и се питам каква на цена ще са...
Нормално ли е ако стрелката не застане точно на 12 часа примерно след 5мин работа на място? И как да разбера дали термостата или виското е заминало?
Благодарско!
Забелязах че единият преден амортесиор е изпуснал но явно ще се наложи и 2та и се питам каква на цена ще са...
Нормално ли е ако стрелката не застане точно на 12 часа примерно след 5мин работа на място? И как да разбера дали термостата или виското е заминало?
Благодарско!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
4 мнения
• Страница 1 от 1